Mi chodziło o tekstury, nie o sam model, a tutaj kwestia jest z tego co wiem podobna, gdyż mamy podobny układ mapowania. Tak jak napisałem wcześniej, nie robiłem tego i jakoś nie specjalnie zgłębiałem się w temacie, także nie wiem jak wyglądałoby to po takiej "przekładce". A ja nie tworzę modeli i jeżeli chodzi o temat 3d, to jestem bardzo słaby. Za to tworzę dużo tekstur, głównie do msts i po prostu pomyślałem, że skoro jest już dany lok, który powiedzmy jest tworzony/stworzony, to może udało by się go z powodzeniem wprowadzić do was i przynajmniej część pracy wtedy odchodzi. Jakby to dobrze obgadać, to na dobrą sprawę mogłoby z tego coś fajnego wyjść. Skoro i my tworzymy i wy tworzycie, ludzie z tego forum znają się z ludźmi z msts-owego forum i np. razem focą na tex, to można by iść krok dalej. Kontakt do siebie zostawiłem, także zapraszam gdyby ktoś zmienił zdanie.
I jako małe ps. Wiem i słyszałem, że to "drażliwy" temat, mam na myśli konwersję, temat zgody na publikację, przywłaszczania sobie itp., itd. (nie muszę się rozpisywać, bo też to zapewne przerabiacie, w którymś z aspektów), ale nie mam zamiaru wywoływać wojen, nie chodzi mi także o żadne spiski i działanie przeciw komuś. Chcę zostać dobrze zrozumiany, szanuję was i waszą pracę.
Dzięki, również pozdrawiam.