Autor Wątek:  pomoc przy dodawaniu składu  (Przeczytany 1885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline EN_Jan.Kiepura

  • Wiadomości: 70
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
pomoc przy dodawaniu składu
« dnia: 20 Września 2012, 16:49:37 »
Witam. Dodałem wpisy torów do pliku scn. Ale ciągle wyskakuje mi błąd programu kiedy dodam pojazdy. załączam loga. /nadmienię że pojazdy dodaję poprzez rainsted. Dodaję plik ze zdjęciem, jak dodaję inny tabor. /gdzie popelniam błąd. ?? Dodam jeszcze że błęu niema gdy tory są puste, lecz tylko wtedy gdy zapełnie je taborem

Wielokrotne ignorowanie moderatorów, administratorów, regulaminu = moderacja.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 20 Września 2012, 18:06:45 wysłana przez REWIZOR »

Offline Cesky Kretek

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1712
  • Trust no one.
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 159
Odp: pomoc przy dodawaniu składu
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Września 2012, 17:35:45 »
Sprawdź, czy dzieje się to samo przy ręcznym dodaniu wpisów do pliku .scn.
Poza tym, pokaż spis dodanych składów, bo wg logu wczytujesz jako ostatni "e186-145-9.dds" i wygląda na to, że następny model taboru powoduje wysypanie symulatora.

Offline matikolejarz

  • Wiadomości: 240
  • EP07- 361
    • Zobacz profil
    • Shakes and Fidget
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: pomoc przy dodawaniu składu
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Września 2012, 17:54:12 »
Właśnie, może spróbuj zamiast tej skody wstawić coś innego.

Offline popatrz

  • Wiadomości: 588
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: pomoc przy dodawaniu składu
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Września 2012, 18:06:22 »
Dodałem wpisy torów do pliku scn. Ale ciągle wyskakuje mi błąd programu kiedy dodam pojazdy.
Ja tak miałem kiedyś, jak źle ułożyłem tory (chyba jakiś nulltrack był) i na nich właśnie chciałem "posadzić" skład.
Sprawdź, czy te tory co je dodałeś są OK.