Kolego Tolein,
Twoje podejście jest niczym innym, jak przykładem, dlaczego takie przedsięwzięcia mają problemy już na starcie. Nie przeczytałeś nawet dokładnie tego, co cytujesz, a pełen bezsensownej krytyki atakujesz mnie (i siebie, bo pisałeś o czymś podobnym kilka postów wyżej - kuriozum...), bo inaczej nie nazwę pisanie do mnie 'ty' etc.
Nastawienie oczekiwania na ruchy z zewnątrz przy własnym strącaniu pomysłów i 'co chcesz im dawać w zamian' (np. materiały na fototekstury, które masowo są wykorzystywane w TRS) nie jest IMO kluczem do sukcesu. Najbardziej intrygujące jest to, co pisałeś m.in. w temacie "Projekt WW", a co jest zbieżne z moimi propozycjami. Nagle zmieniłeś zdanie w kluczowych kwestiach?
Na zakończenie mały cytat z archiwalnego postu:
Jeśli chcesz coś zrobić, to po prostu zacznij to robić. Zacznij robić cokolwiek. Wykaż inicjatywę. W miarę postępów stwierdzisz sam, czy jesteś w stanie poradzić sobie ze wszystkimi przeszkodami, a jeśli nie, to na jakim polu radzisz sobie lepiej niż na innych, wtedy będziesz wiedział w czym jesteś dobry i czym możesz się przysłużyć rozwojowi MaSzyny.
Pozdrawiam, dobrego dnia!
Śledzę TRS/MaSzynę od ~7lat, nie jest tak, że nie wiem, jak to jest zorganizowane i na jakie bolączki cierpi ta społeczność, więc oszczędźcie niepotrzebnych wykładów.
Reg. Zakazy: 7
Poprawiłem
Rozi