Autor Wątek:  Symafory wjazdowe  (Przeczytany 5338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomek

• Gość
Symafory wjazdowe
« dnia: 18 Czerwca 2003, 16:50:22 »
Witam,

No pieknie tutaj jest, jakos tak zielono :)

A tak serjo, czy ktos zwrucil uwage na symafor wjazdowy do stacji Kopalnia, ten od strony "wielki kac" (?).  Problem z nim jest taki ze jego odchylenie od slupa zaczepia o dach, a dokladniej o rug loka.  Wiem ze kiedys byly problem ze slupem trakcyjnym ale nikt niezglaszal symafora.

Pozdrawiam

TOmek

[%sig%]

Offline Romano

• Otrzymane polubienia: 0
Re: Symafory wjazdowe
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lipca 2003, 18:57:41 »
O rany. Ty nie używasz "o" z kreseczką?

Być może semafor haczy o róg maszyny ale mnie to nie przeszkadza.
Na Zielono!

Romano.

Tomek

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lipca 2003, 21:56:42 »
CO to jest?  Ja tutaj nic nie pisalem.

Sorry

Tomek

Offline bve2

• http://www.admineu07.prv.pl
  • Otrzymane polubienia: 35
Re: Semafory wjazdowe
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lipca 2003, 22:30:44 »
Facet - naucz się najpierw poprawnie pisać po polsku i gramatycznie , bo robisz takie błędy , że aż wstyd to czytać (SYMAFORY , RUG , zwrucil, serjo).

Tomek

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Lipca 2003, 01:04:25 »
>Facet - naucz się najpierw poprawnie pisać po polsku i gramatycznie , bo robisz takie błędy , że aż wstyd to czytać (SYMAFORY , RUG , zwrucil, serjo).

No co ja na to moge poradzic, jak sie samemu nauczylem po polsku pisac.  Bardzo chetnie by poprawil to co umie.  W sumie trzeci jezyk to juz glowa zaczyna kipiec.

Pozdrawiam

Tomek

Tomek

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Lipca 2003, 01:16:22 »
>I used objects without permission of them, so therefore I would want to apologize them.(I don't know it's correctly in english?)

No this is not correct my friend.  As a matter of fact from what I gather here you are apologizing the objects.  I guess some people feel respect to imamate objects.  You might be one of these people.

Cheers

Tomek

Tomek

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Lipca 2003, 03:40:36 »
Witam,

Napisalem cos wczesniej ale sie nie pokazalo sie.

Szkoda ze trudno tobie pojac ze ludzie na internecie porozumiewaja sie na codzien w innych jezykach niz polski.  Przyznam racje, moja pisownia polska jest do bani, ale wydaje mi sie ze komentarze jak ten twoj to zachowaj dla siebie.  Czy naprawde myslisz ze tak zle mozna pisac po polsku mieszkajac w polsce?

Sprawdzilem twoja strone internetowa, twoj angielski tez pozostawia bardzo duzo do zyczenie, prawde mowiac nie wiedzial tak do konca o co tobie tam chodzilo.  Ale rozumie nie wszyscy znaja kilka jezykow w ktorych wydaje mi sie ze moga sie porozumiewac dosc dobrze.

Pozdrawiam

Tomek