Autor Wątek:  Strefy euro 2012  (Przeczytany 2404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline raf49

• Otrzymane polubienia: 0
Strefy euro 2012
« dnia: 08 Czerwca 2012, 00:19:07 »
Proponuję aby w tym temacie opisywać swoje wrażenia ze stref euro, tych oficjalnych i tych lokalnych.

Ja dziś byłem na otwarciu strefy w Warszawie i naprawdę uważam że nie mamy się czego wstydzić. Organizacja po za małym poślizgiem z godziną otwarcia jakieś 8 minut bez zarzutu. Ceny piwo 8 pln cola 0,5 l 5 pln mc donald jak wszędzie cała reszta trochę przegięcie np.szaszłyk 30 pln. Teren duży mimo naprawdę dużej ilości ludzi nie czułem ścisku.toi toje czyste i pachnące z papierem i ciągłym patrolem uzupełniającym ale niestety nie wszyscy wiedzą jak korzystać. Mnóstwo służb sprzątających porzucone odpadki (plastiki po piwie) znikają z ziemi niemal od razu. Telebimy robią wrażenie naprawdę są wielkie.Trochę zajęć dla ludu np. piłkarzyki strzały do bramki boisko do fusbalu,okolicznościowe karty płatnicze,stoiska sponsorów. Ja jutro wybieram się tam na mecz otwarcia i sądząc po dzisiejszej atmosferze będzie to nie zapomniana chwila. Czy ktoś z szanownych forumowiczów też się wybiera ?
 od jutra walczymy o mistrza :)

Offline 333Wojtas333

• Otrzymane polubienia: 1
Odp: Strefy euro 2012
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Czerwca 2012, 14:27:35 »
U mnie strefa kibica to porażka, tylko dla 850 kibiców. Śmiechu warte :/ Zostaje przed telewizorkiem :D