Mam o to do was moi drodzy małe pytania.
1) Chciałbym wiedzieć, jak nazywają się tego typu skórzane kurtki, uniwersalne, do normalnego chodzenia po mieście i jednocześnie do jazdy na motorze. Coś podobnego do tej, jaką miał Tomasz Karolak w serialu 39ipół.
http://39-i-pol.socjum.pl/_/spolecznosci/39-i-pol/galeria/o6e8921d49a8aa2d8fbf42caea8143c8d.jpeg2) Posiadam sobie takiego fajnego Fiata 126P, w skrócie Maniek. Maniek ma lat 27, był garażowany, ogólnie bardzo zadbany. Jednak, jako że swój wiek już ma, potrzebuję mu zrobić drobne poprawki kolorystyczno-lakiernicze, tj. odświeżyć lakier i kolor zderzaków i bocznych czarnych listew.
3) Jakie są orientacyjne koszta samego zewnętrznego odświeżenia lakieru dla takiego pojazdu?
4) Jakie są koszta wpisania takiego samochodu do rejestru pojazdów historycznych?
5) Autko posiada również (nie fabrycznie, dokupione później) zamontowane radio Safari 5 oraz bardzo długą antenę koło okna. Jednak rwie ona sygnał gdy auto jest w ruchu, dopiero ręczne dostrojenie coś pomaga. Czy tego typu radia da się jakoś wspomóc, żeby dobrze łapały sygnał? No i nie łapie mi jednej stacji konkretnie Eski ROCK na częstotliwości 107.00. Nie wiem tylko czy taki zakres częstotliwości to radio odbiera.
Odrazu mówię, że rejestrowałem się na dwóch forach o takiej tematyce, ale niestety od jakiegoś czasu nikt ich dalej nie prowadzi. W załączniku zdjęcia zderzaka w Fiacie, i podstawowe pytanie, czy coś da się z tym zrobić, szczególnie zdjęcie numer 3?
Administracje proszę tylko tym razem o przetrzymanie tego wątku. O ile narusza on regulamin. :)