@Krzysiek nigdy się nie biłeś po szkole? To coś w ten deseń tylko, że nie solo, ale ekipa na ekipę. Fakt niektórzy z tego grona przeginają niszcząc i demolując niejako własne mienie i niestety potem na tym cierpi przeważnie klub, bo płaci spore kary za tego typu zachowanie. Prosty przykład mecz Górnika Zabrze z Ruchem Chorzów. Jak wiadomo te kluby nie trawią się ze sobą nie od dziś. Wynik końcowy 20 tys zł kary dla klubu Górnika i 60 tys zł dla klubu Ruchu Chorzowa za ich ostatnie zachowanie. Do tego chcą wprowadzić zakaz wejścia na stadiony obu fanów klubów. Jednak należy pamiętać o tym nie wszyscy z tego środowiska są tacy i nikt mi tego nie wmówi. Są tacy, których energia rozpiera i rozładowują ją po przez ustawki, bo walczą dla klubu i w jego imię niezbyt tolerując inne drużyny, ale są i też tacy, którym ustawki nie wystarczą i stają się zadymiarzami, to właśnie oni psuja wizerunek swoich kolegów z tego środowiska. To jest ta różnica na, którą chciałem zwrócić uwagę, dlatego nie popadajmy w skrajność i nie nazywajmy tego środowiska bydłem, chuliganami, przestępcami itd, bo to, że robi tak większość nie oznacza iż każdy z nich taki jest.