Witam, mam dziwny problem, ściągnąłem sobie wersję DDS PC 2010 (postanowiłem się przesiąść z TGA co by mi komputer nie eksplodował).
Kilka dodatków standardowo, zrobiłem, jak instrukcja kazała, aktualizacja no to czas zagrać. Klikam po sceneriach i zawias - wyskakuje okienko "Postęp wykonania" z paskami ładowania plików SCN, SCM, tworzenia drzewa itd. I tak stoi. Alt+F4 zamyka okienko, następne kliknięcie = jak wyżej, ale Alt+F4 = "Acces violation at address 0041F340 in module "Rainsted.exe". Read of address 00000078", zdarzy się czasem jeszcze zamiast tego "Cannot open file"
Nie ma reguły po ilu kliknięciach na scenerię tak się stanie.
Chciałem sobie testowo odpalić mapkę TD, co by zobaczyć co się dzieje i mój angielski mówi mi, że ciągle wyskakujące linijki "Degenerated triangle ignored" chyba nie są zbyt dobre.
Pierwszy raz mam jakiekolwiek problemy z tym symulatorem. Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
TomKot
EDIT: Choć symulator się uruchomił i wydaje mi się, że tekstury chodzą, a trójkąty są gdzieś w modelach, a nie znam się. Jadę w każdym bądź razie w tym momencie (musiałem bezpośrednio wybrać co potrzebuję inaczej spotkałby mnie problem zawieszenia się jakby, które opisałem powyżej).