Witam jestem tu nowy na forum. Tak sobie przeglądam wasze forum bo zassałem nie dawno EU-07 z nowym patchem i mam kilka uwag dotyczących ów paczki. Jakiś rok temu też miałem ten symulator i mi się spodobał lecz nie dawno robiłem formata i na nowo musiałem sasysać. Ale to nie na temat sory. Więc tak moje uwagi dotyczącej tej paczki
-Jako pierwsze co rzuca się w oczy to brak czuwaka na wszystkich misjach w poprzedniej wersji był i trzeba było się pilnować a tu nie ma i to jest lipa
-po drugie w czasie gry praktycznie na każdej misji zauważyłem że pociągi jadące z naprzeciwka mają podniesione oba pantografy co do tego nie może dojść na serio więc i w symulatorze też nie
PS. przepraszam jeżeli już istnieje podobny temat do mojego i miałem się tam wypowiedzieć a nie zakładać nowy ale tak jak pisałem na początku jestem nowy na forum i nie znalazłem nic na ten temat.
"Proszę o Odp w mojej sprawie czy to można jakoś naprawić ?"
Pisanie nie na temat, błędy w pisowni, nieodpowiedni temat wypowiedzi (który od razu zmieniam). Podsumowując, złamano kilka punktów regulaminu. Jak to ktoś ładnie napisał, bycie nowym nie zwalnia z myślenia i stosowania się do zasad.
Proszę poprawić wiadomość w ciągu 24 godzin, inaczej zostaną wyciągnięte konsekwencje.
Winger
Update: No cóż, kolega się jeszcze od wczoraj nie zalogował, dam mu jeszcze trochę czasu.
Winger
Brak reakcji pomimo logowania na forum. Zgodnie z tym co obiecał Winger.
REWIZOR