Czy to oznacza że jadąc sobie EU będę mógł sobie z niej przy 120 wylecieć i popatrzeć na nią z malucha stojącego na przejeździe, a w czasie w którym ja się będę na nią gapił to kontrolę przejmi AI? Jeśli tak to to będzie miało mało wspólnego z realizmem...
Hmm to albo mamy widoki albo realizm, przeciez jak chcesz to nie musisz patrzec z zewnatrz, a sadze ze wiele osob troche mniej konserwatywnych w kwestii maxymalnego realizmu chcialoby byc w takiej sytuacji.
Twoje podejscie w kwestii realizmu ma tez swoje wady, bo jak mozesz w takim razie jezdzic pospiechem z sypialnymi nie dosc ze w dzien to jeszcze na trasie o dlugosci 1h ?? Toz to tylko w najlepszym wypadku regio+ powinno obslugiwac. A jakbys chcial nocna scenierie to trzeba odpowiednio pozno w real-time zapuscic gierke na kompie no bo jaki to realizm jesli w rzeczywistosci 18 a w symku 23 ??
Umyslnie przerysowywuje zeby pokazac ze i z realizmem nie nalezy przesadzac bo umknie magia zabawy. Z drugiej strony i ja nie jestem za uproszczeniami typu "wcisnij A i pociag dojedzie do najblizszej stacji"....
....ale mozliwosc takich widoczkow to chcialbym miec