Tak. Ze swojej strony mogę dostarczyć wszelkich zdjęć - poglądowych i na tekstury, służyć pomocą we wszelkich szczegółach. Cały warszawski węzeł jest niesamowicie wielki i nie sądzę, aby było to na tyle proste do zrobienia. Warszawa też to teren silnie zurbanizowany, szlak nie jest pośród pól czy lasów (choć zdarza się). Dlatego będziemy potrzebować mnóstwo, ale to mnóstwo zdjęć na budynki. Sądzę też, że nie warto rzucać się na samą średnicę (Warszawa Włochy - Warszawa Rembertów) gdyż jest wiele trudnych fragmentów, przykładowo rozgałęzienia szlaków od WWO na wschód (w stronę Rembertowa) czy np. Dworzec Centralny lub W. Śródmieście. Chyba, że ktoś będzie miał tak wiele determinacji aby podjąć się wymodelowania. Już nie samej WC z zewnątrz (bo przecież maszynista w tunelu tego nie widzi) a od środka. Tak samo z Warszawą Śródmieście.
Skoro nie średnica to? Może warszawski odcinek linii na Radom? Sama linia przebiega koło lotniska Chopina, nie ma w pobliżu szlaku wielu budynków, podejrzewam że to byłby dość prosty odcinek. Inna opcja do linia na Otwock, mnóstwo przystanków w obrębie Warszawy i kilka stacji, linia typowo podmiejska. Duża jej część przebiega przez las, co z kolei upraszcza sprawę. Decyzję pozostawiam pomysłodawcy, ale osobiście przychylałbym się do wersji otwockiej.
Jak już napisałem jestem gotów udostępnić wszelkie zdjęcia potrzebne do tego projektu. Mi również brakuje mazowieckich szlaków (jak i taboru, biedna "siódemeczka" w barwach KM wszystkiego nie załatwi) dlatego jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Mam nadzieję, że bierzesz tę sprawę serio, gdyż widziałem że w ostatnim czasie kilka osób deklarowało zrobienie jakiejś scenerii i skończyło się życzeniami, aby się nie przepalały dyski :D