Aleście się uczepili tej trawy. Szczerze, to jak ktoś będzie chciał sobie zajarać to zajara, tak jak i dziś się to robi. Już mnie nerwica się ujawnia, jak ktoś trzeszczy, że zalegalizuje on trawsko. Ba, jestem przeciwny temu - PL nie jest zbyt przygotowanym do tego krajem. Co do zasadności bytu takiego tematu tutaj - forum dyskusyjne użyszkodników symulatora, którzy jak są dorośli mogą głosować i to jest forum DYSKUSYJNE i można sobie rozmawiać o wszystkim, nie tylko, że tekstura się nie wczytała etc. Równie dobrzer można by się uczepić tematu o pociągu do Barken w Londynie z Wrocławia :).
Co do pracy etc, ale nie wszyscy są związani z koleją bardziej niż maszyna, focenie etc :). Np ja robię zdjęcia, gram w maszynkę i piję piwo na zamkniętym torze przy Legnicy północnej (cicho, spokojnie, sierść miejska jakoś się nie kręci tam nawet).
A teraz wrócę do tematu pt czemu głosowałem na Palikota. Bo PiS to odpada, torturować by mnie trzeba było chyba. PO ma blisko do pierwszego, SLD szło tak w lewo, że wyszło z prawej -.-. Palikot? No jest jajcarzem. Przynajmniej się nie kryje, że polityka u nas to kabaret. Ma parę ciekawych pomysłów, (uprzedzę Was - z zielonym ja bym poczekał, nie teraz, PL niezbyt wie co i jak raczej, ot na marsze wyzwolenia chodzi dużo dzieci, które nie widziały nigdy nawet jak to wygląda etc). Heh,kasa. Wydaje mi się, że ma tyle swojej, że już podatnicy mu są niepotrzebni bo i tak nie ma co robić ze swoją. Ale miło wiedzieć, że tak z 3 lata wstecz piłem jego siarkofruty xD
ADD: A teraz możecie mnie jechać :E