Bartek, dokładnie ta kwota wynosi 94, 80 PLN. Ja z jakieś trzy razy obejrzałem ten materiał. 10 dniowy darmowy okres pobierania to pic na wodę po prostu reklama by zwabić. Potem jeśli się nie wypowie tej umowy to zgodnie z regulaminem usługa jest płatna i zawarta na okres jednego roku. To fakt tylko pewnie większość nawet tego regulaminu nie przeczytała heh. Akceptuje i tyle. Ja też tak zrobiłem by coś tam pobrać. Najzabawniejsze jest to, że po zarejestrowaniu więcej tam nie wchodziłem, a wezwania dwa wezwania do zapłaty na moją skrzynkę już wysłali. Uwierzcie mi drodzy koledzy, długo się zastanawiałem co mam z tym zrobić, bo prawie 100 zł piechotą nie chodzi. Tym bardziej, że póki co mieszkam sam, więc utrzymanie i cała reszta tylko na mojej głowie. Ale po tych wielu wielu rozważaniach postanowiłem nie zapłacić. Wymówię tą umowę. Mam na to trzy miesiące. I tym, którzy podobnie jak ja dali się nabić w przysłowiową butelkę radzę to samo. Trzeba pojąć, że to oszuści i obawiam się, że takich portali jest więcej. Wiem mądry Polak po szkodzie, ale grunt by każdej jakiejś przygodzie nie powtarzać tych samych błędów. Tak więc ponownie przestrzegam Was przed tymi oszustami. Robię to dlatego, że sam poniekąd padłem ich ofiarą i dałem się nabrać heh.