To i ja się podzielę (podzielę piszemy razem). Na co dzień, to raczej rowerek, lub skuter o ile działa. A tak, to liniami KZK GOP jak: 86, 234, 6, 840. no i tramwaje Tramwajami również (na w Zaborze tyle tego jeździ, że wszystkich nie wypiszę): 1, 3, 4, 5, 17, 18, i czasem 30 jeździ, ale ostatnio jej nie widziałem. no i Jeszcze kiedyś jeździła 35, ale wycofali ją (prawdopodobnie krótka linia Zaborze pętla Biskupice pętla). A teraz mały opis. Autobusami 6, 840 jeździłem kiedyś do szkoły w Gliwicach (ZSTI) (niepotrzebna spacja). No a reszta autobusów, to raczej komunikacja na co dzień, takie jak 250, 270, 720 (czasami, ale bardzo mało co 156), gdyż te linie prowadzą prosto na osiedle "Waryniol" do dziewczyny, albo do M1 (linia 250) (znowu niepotrzebna spacja). A z kolejowych, to połączenie Zabrze-Choszczno. Jak mnie pamięć nie zawiodła, to około 425km. No i też PKS'em z Choszczna do Drawna (zachodniopomorskie), bo połączenia nie ma. Chyba jak dobrze mi wiadomo, to @Sakorius prowadzi w Drawnie drezyno-jazdy, nawet są filmy, jak ich drezynoluch po tamtejszych torach jeździ. Co do lini kolejowej, zazwyczaj jest to pocišg z Przemyśla do Świnoujcia, do którego od czasu braku rezerwacji nie ma jak wejść w pociąg. (chyba, że się coś zmieniło). To tyle z mojej strony.
Popraw ten post, mnóstwo błędów stylistycznych. Ostatnie zdanie jest napisane beznadziejnie.
Krzysiek626
Poprawione, powinno być ok
Nie miałem wcześniej czasu, więc dopiero teraz zredagowałem Twoją wiadomość jeszcze raz.