Witam, mam problem z paczką wydaną w 2010 roku - otóż na komputerze z procesorem IntelCore TM2 Quad CPU Q8200 2.33 GHz 3GB RAM, ale niestety wciąż kartą graficzną ATI symulator nie odpala sie, po próbie uruchomienia symulatora - nic nie następuje, na paczce z 2009 roku uruchamiał się, ale nie można było nic robic - właśnie przez tą karte.
Na drugim starszym komputerze paczka z 2009 roku chodziła płynnie, mogłem bez przeszkód "odbyc służbe na loku" przerzuciłem właśnie paczke 2010 na ten starszy komputer z właściwą kartą graficzną GForce, ale niestety 512mb RAM - tak jak pisałem poniżej na starszym exe maszyna śmigała bez żadnego jakniecia. Po rozpakowaniu paczki 2010 w raz z patchem i po uruchomieniu dowolnej trasy, na których w paczce 2009 był największy FPS i płynnosc, tutaj w nowej paczce i na nowym exe symek potwornie spowolnił, nawet przy manewrach 10km/h koszmarnie zacina, w związku z tym mam do was pytanie, co jest tego przyczyną? gdyż nie było grzebane w maszynie przed uruchomieniem, czy to wina małego RAM czy nowego exe ponieważ w poprzednich paczkach i na starszych exe śmigało się bez problemu na 512 RAM, co zrobic, aby móc odbyc slużby w nowej paczce? ;) czy może wgrac starsze exe?