0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tia...Bart wypusci nowy model...z nowym teksturowaniem....i wszystkie stare tekstury trzeba bedzie przerabiac:P
Cytat: "MatEUzs"Tia...Bart wypusci nowy model...z nowym teksturowaniem....i wszystkie stare tekstury trzeba bedzie przerabiac:PA myślisz że się będzie dało wogóle przerobić... założe się że będzie brakować na zdjęciach jednego bardzo istotnego elementu... jakiego?? hm.. :>pewnie tego... :]Tak przy okazji... czemu EU07-046 (wersja 4E) zostało oteksturowane jak cegiełka (303E-m)? Jak dojdą kolejne wersje siódemek to już się wogóle pogubicie... :/ (co niektórzy)
Cytat: "MatEUzs"Tia...Bart wypusci nowy model...z nowym teksturowaniem....i wszystkie stare tekstury trzeba bedzie przerabiac:PA myślisz że się będzie dało wogóle przerobić... założe się że będzie brakować na zdjęciach jednego bardzo istotnego elementu... jakiego?? hm.. :>...pewnie tego... :]Tak przy okazji... czemu EU07-046 (wersja 4E) zostało oteksturowane jak cegiełka (303E-m)? Jak dojdą kolejne wersje siódemek to już się wogóle pogubicie... :/ (co niektórzy)
Bart a co sie dzieje z twoją trasą kiedy ona ujzy swiatło dzienne.
no ale chyba wolno mi pisać jak chce !! nikt mi nie zabroni tak pisać
Parę postów wyżej napiasałem post troche jakby w twojej obronie. Post ten został usunięty. Tego pewnie też ktoś usunie. Widać nawet niektórzy moderatorzy są zdania że jak się nie wie co napisać to można się komuś do ortografji przyczepić. (...)