Autor Wątek:  Błąd PC 2009 [SP1]  (Przeczytany 2123 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FreshCS

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Błąd PC 2009 [SP1]
« dnia: 18 Listopada 2010, 21:25:01 »
W Paczce Całościowej mam błąd. Problem jest taki, że gdy uruchomię symulator na ekranie startowym jest tylko zdjęcie a napisy np. Textures (Can take a while) - nie ma. Dodatkowo gdy symulator się załaduje dostaje czarny ekran a za chwilę słychać przez 4-5 sekund tykanie Haslera i komputer wywala szarmanckie "Program przestał działać poprawnie".
Moja wersja symulatora to: Paczka Całościowa 2009 [SP1]
Mój system operacyjny to Windows 7 Home Edition, 4 GB ram, Procesor: IntelCORE Duo 2, karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 4330
W pliku log.txt nie mam żadnego problemu.

Poczytaj dokładnie forum, problem został dokładnie opisany. Przeczytaj też regulamin forum i skorzystaj z porad kolegów. Wątek jedzie na bocznicę.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2010, 22:11:50 wysłana przez Krzysiek626 »
Witam i Pozdrawiam!
FreshCS

Offline MaciejM

  • Wiadomości: 4093
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1228
Odp: Błąd PC 2009 [SP1]
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopada 2010, 21:32:00 »
Cytuj
karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 4330
Podejrzewam, że tutaj może kryć się problem. Na dole mojego posta jest pomoc :)
PKP Intercity Zakład Centralny w Warszawie

14 lat z MaSzyną!

Offline Lorem

  • Wiadomości: 138
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 11
Odp: Błąd PC 2009 [SP1]
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopada 2010, 21:38:27 »
Nie wiem czy to coś da, ale doinstaluj jeszcze SP1.1 - jest do pobrania pod PC2009+SP1.
A może by tak własny pulpit...

Offline FreshCS

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Błąd PC 2009 [SP1]
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Listopada 2010, 21:45:22 »
Nie wiem czy to coś da, ale doinstaluj jeszcze SP1.1 - jest do pobrania pod PC2009+SP1.
Tak zrobiłem, ale nic z tego...
Witam i Pozdrawiam!
FreshCS

Offline adsim

  • Moderator
  • Wiadomości: 3934
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 12
(: ɯɐıʍɐɹpzod

Offline Joke1997

  • Wiadomości: 236
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: Błąd PC 2009 [SP1]
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Listopada 2010, 21:54:20 »
Skorzystam z tematu i podłączę się pod pytanie. Dlaczego i mnie się nie wyświetlają napisy? Na starej paczce (Mariusz/Defiler) wszystko było dobrze. Czytałem, że muszę włączyć zapisywanie loga, włączyłem i dalej to samo.
Proszę Cię bardzo/

Offline MaciejM

  • Wiadomości: 4093
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1228
Odp: Błąd PC 2009 [SP1]
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Listopada 2010, 22:00:33 »
Chodzi Ci o napisy ładowania dźwięków, tekstur itp.? Ja mam GeForce 8400 GS i też często nic się nie wyświetla (tzn. mam czarny ekran, Win. XP HOME), ale normalnie się ładuje i wszystko działa.
PKP Intercity Zakład Centralny w Warszawie

14 lat z MaSzyną!