Autor Wątek:  Trakcja.  (Przeczytany 1912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tomasz144

  • Wiadomości: 82
  • Historia
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Trakcja.
« dnia: 02 Października 2010, 16:47:51 »
Witam,mam problem mianowicie kiedy usuwam trakcję w lini053 to po załadowaniu symulator się wyłącza.
Co z tym zrobić?
Z góry dziękuję.

Offline Joke1997

  • Wiadomości: 236
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: Trakcja.
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Października 2010, 17:00:58 »
Na pewno usuwasz tylko trakcję?
Proszę Cię bardzo/

Offline szogun

  • Wiadomości: 5632
  • Nie matura a chęć szczera zrobi z Ciebie oficera!
    • Zobacz profil
    • szogun Studio
  • Otrzymane polubienia: 568
Odp: Trakcja.
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Października 2010, 17:13:10 »
Zapewne wyłączasz ładowanie sieci trakcyjnej z poziomu startera. Otóż w większości przypadków na PC2009, kiedy dochodzi do ładowania sieci trakcyjnej, symek się wyłącza nie wyświetlając żadnego komunikatu. Musisz otworzyć plik scn, i przed komendą include (coś tam)/trakcja.scm albo .inc postawić //. Wtedy symulator powinien się uruchomić.
Skoro kot robi MIAU czyli miauczy, to dlaczego pies szczeka a nie hauka?
Informacje o trwających pracach -> facebook.com/szogunstudio

Offline libertyn89

  • Wiadomości: 2002
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: Trakcja.
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Października 2010, 17:20:44 »
Otóż w większości przypadków na PC2009
Na wczesniejszych wersjach exe rowniez, nie wiem nawet czy to od poczatku nie dzialalo do konca poprawnie. A co do watku, to bardzo dobrze opisany problem (mamy log, dokladny opis wykonanych czynnosci, temat rowniez konkretny).
« Ostatnia zmiana: 02 Października 2010, 17:26:38 wysłana przez libertyn89 »
Pozdrawiam, Karol