Witam !
Na początek, jako iż jest to mój 1-wszy post chciałbym się przywitać. Mam na imię Piotr, jestem ze Śląska - no i dosyć już gadania od rzeczy.
Ostatnio patrząc na składy niektórych EIC pomyślałem, że mógłbym zrobić sobie teksturkę takiego 158 albo 159A. No i zrobiłem, tylko tak...
Zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to najwyższa jakość. Tekstura to "repaint" wagonu Z1, wykonałem ją dla osób takich jak ja...chcących pociągnąć za sobą coś czego w maszynie nie ma a nie potrafią modelować. Jeżeli znalazłby się ktoś chętny do wymodelowania wagonu z chęcią podeślę zdjęcia na tekstury lub je wykonam.
Na razie przedstawiam screeny wagonów, które udało mi się wyskrobać. (Dla osób, które chciałyby sobie pobrać taki wagonik umieszczę niedługo link)
PS : Jeżeli nie ten dział to przepraszam. Mam nadzieję, że nie skasujecie tematu a pomożecie mi w tworzeniu wagonu/ów.
Witaj. Prośba: pisz poziomo, nadawaj wątkom konkretniejsze tematy i umieszczaj screeny w załączniku (w opcjach dodatkowych w czasie pisania wiadomości). Te dwa ostatnie elementy proszę poprawić w tej wiadomości. Resztę w sprawie publikacji napisał @adsim
Quark-t