Nawet na takie pytanie 'bez sensu' nie umiecie odpowiedzieć. Pytam się normalnie, a drwicie ze mnie jakbym nie wiem. W paczce PC2009 (lub lepiej tej od węgrów) nie ma nic takiego super ostrego gdzie zakręt trzeba by było pokonać z 30km/h na liczniku.
Sorry panie kolego,
-po pierwsze nie drwie
-po drugie, wyrażam swoją opinię tylko co do tak zadanego pytania
-po trzecie i najważniejsze, żeby wiarygodnie odpowiedzieć na to pytanie:
Witam, poszukuję jakiejś mapy z najostrzejszym zakrętem. Jeśli takie coś istnieje to prosił bym o jej nazwę albo linka, bo w wyszukiwarce nie znalazłem nic. Dziękuję.
ktoś, kto ma Ci odpowiedzieć rzetelnie na to pytanie musi wiedzieć, czy wizulanie, czy liczbowo. Tej niewiadomej nie powiedziełeś, a może to być znacząca informacja, gdyż może zdarzyć się, iż jest łagodny łuk, a symek we właściwościach toru będzie miał przypisany b. ostry lub na odwrót (ale o tym mogłeś nie wiedzieć, ok).
Mając już tę informację, należałoby ze wszystkich torów dostępnych we wszystkich scn, wybrać ten najostrzejszy.
Któż to miałby robić i jak?
Ten właśnie aspekt uznałem za nie mający sensu.
Teraz już rozumiesz dlaczego tak postawione pytanie sensu nie miało?
Gdybyś napisał, iż szukasz miejsc w scneneriach ostrymi łukami, a nie z najbardziej ostrym, to ok, bo każdy ma w pamięci jakąś scn i jakieś ostre łuki, ale to wcale nie oznacza, iż te zapamiętane będą najostrzejsze ze wszystkich możliwych.
Tak więc, zamiast mieć burzawkę, raczej zastanów się na przyszłość jak zadawać mądrze pytania.