Juz pisalem jak ja bym to widzial.
Jak ruszasz z NS to z jelitkowa rusza AI i zatrzymuje sie w miesiskach na stałe. To jedyny skład który miniemy po drodze.
Moznaby jeszcze zrobic drugi, ruszający z mostu i jadacy w strone NS, ale to kiedy indziej.
Po odjechaniu z Miesisk, ów kibel jedzie dalej (chyba da sie tak podpiac 2 zdarzenia, ze jak my dostajemy zielone to on tez)
Wszystko po to, zeby jadac eu06 z wagonami moznabylo sie przepiac i wrócić, ale to tez nie jest konieczne.
IC stoi na magistrali w kierunku jelitkowa. Po dojechaniu do ozorkowa czekamy, az nas minie i mozemy za nim wjechac na magistrale. Ale to tez juz dodatek.
Jadac od jelitkowa, rusza ten kibel z mostu :) i zatrzymuje sie na stale w miesiskach.
Ktorys z NS moze sie zatrzymac w zagórzó (zarzeczu) na stałe
A jesli by był ic, to moze ruszyc od siebie, wtedy gdy my ruszymy z jelitkowa, tak zeby po drodze sie gdzies minac ;))
Tak ja to widze, niestety nie wiem jak to zrobic ;)
Aha, i jak juz bedziesz robil, to przewidz mozliwosc, ze po wakacjach jak mi sie zachce to przedluze trase z nowego sadu tym pojedynczym torem gdzies dalej. Mam juz pomysly nawet i kilka budynkow ;)
Wogole to zrob tak zeby semafory dobrze dzialaly w obie strony. Bo boje sie ze AI bardzo zwolni ta trase, i trzeba bedzie robic osobne scn ze skladami dumb stojacymi na mijankach.