Sprawdziłem już wiem skąd u ciebie się wzięło to EU07_IC2-134. Jeśli dobrze rozumiem to tak jak mi pisałeś wpisy do scenerii zostawiasz bez zmian, czyli te orginalne z PC 2009. Jedyne pewnie co zmieniasz w starterze Ra to wchodzisz w zakladkę Wczytanie tam wybierasz scenerię czyli w tym wypadku będzie to Linia61_pospieszny1, zaznaczasz skład prowadzony przez EP09-16, następnie wchodzisz do zakładki Składy, i wybierasz skład z listy na zakladce Składy do scenerii, zaznaczasz Bolko_nasze i pewnie usuwasz z tego składu EP09-016. Aby dodać EU07-134 wchodzisz w Dostępne pojazdy do edycji skladu, wybierasz kategorię w tym wypadku e Elektrowozy, potem wybierasz typ pojazdu tutaj będzie to EU07 i wybór tekstury czyli 4E-134.DDS, naciskasz lewy przycisk na obrazku mini i łapkę przesuwasz do wybranego skladu, i tam puszczasz lewy przycisk myszy. Na końcu wybierasz zakładkę Wczytanie zaznaczasz scenerię Linia61_pospieszny1 i na czele naszego składu wyświetla się nam EU07_IC2-134. Nie wiem jak u innych, ale u mnie nic się nie wysypuje. Wczytuje się bez problemu. Jako dowód zamieszczam screena.