Przepraszam @Sawi to nie jest najnowsza paczka całościowa ta 2010 tylko to jest paczka 2009, którą mam i nie wiem czy o to chodzi ale u mnie jest wersja exe 1.2.0.2. Poza tym wracając do poprzedniego wątku chodzi o to, że w momencie kiedy dostanę sygnał zastępczy na semaforze, zaraz po tym jak podczepię się pod zepsuty skład, to kolejny semafor wskazuje sygnał stój (same czerwone światło). Moje pytanie właśnie czy mogę przejechać obok tego semafora wskazującego sygnał stój i jechać dalej aż do Lisowa, czy muszę zatrzymać się przed tym semaforem wskazującym sygnał stój. Chciałbym jeszcze raz zaznaczyć, że na początku zatrzymałem się przed tym semaforem i czekałem (może niepotrzebnie) na zmianę sygnału, no i właśnie zmienił się on na sygnał manewrowy (białe światło stale świecące) szczerze mówiąc nie wiem dlaczego, ponieważ z tym składem zgodnie z opisem muszę jechać dalej, a nie odczepiać go i manewrować zgodnie z sygnałami na tarczach, bo już raz tak robiłem i zaprowadziło mnie to w ślepą uliczkę.