Odnośnie linii 273 to jest ukończona, ale jej nie wydam. Chyba, że chce ktoś chce to mogę udostępnić.
Linia 273 zrobiona jest tak:
-Tory od Zielonej do Wrocka zrobione wg. topo.
-Od Zielonej do Szczecina 2 tory, łuki porobione i perony.
-Dodatkowo są też ułożone do Świnoujścia.
Nie ma też zwrotnic (w dalszej części będzie wiadomo dlaczego),ale trasa jest ułożona tak np. Pociąg z Wrocka do Zielonej G. Jest st. Wróblin Głogowski. Jak jedzie pociąg to musi odbić w prawo, żeby wjechać na peron. U mnie jest tak, że tor szlakowy skręca w prawo i nie trzeba "przekręcać" zwrotnicy. Wyjątek jest w Zielonej i Wrocku, gdzie trzeba przestawić zwrotnice, żeby sobie wybrać na jaki peron.
A punkt przecięcia toru, (zamiast zwrotnicy) nie pokrywa się z torem szlakowym, bo by skręcił na ten tor (dziwne, a przecież bez zwrotnicy). Zrobiłem też po 1 torze z peronami wszystkie trasy Przewozów Regionalnych. Tylko z Wrocka (chcę jechać IR do Przemyśla to jadę, chcę jechać do Jeleniej G. to mogę jechać. Wszędzie z Wrocka, ale tylko osobowe). Trochę pracy było i dlatego nie chciałem robić zwrotnic. Za długo by to trwało. A żeby jechać z rozkładem to biorę odległość między stacjami dziele to przez czas przejazdu i wychodzi prędkość stała bez zmian, aby móc jechać czasowo ja pociąg. Przykład: Wrocław Główny-Wr. Muchobór. Droga=6km czas 7min (poc. 66525 do Węglińca) czas zamieniam na ułamek dziesiętny 7min=siedem sześćdziesiątnych (ułamek zwykły) mnożę przez sto
I wychodzi 0.11 trzeba dodać 0, przecinek i dopiero wynik mnożenia. Potem Drogę (6km) dziele przez czas (0.11) i wychodzi prędkość.
KONIEC
A odnośnie tekstur to może wyjść jakaś paczka z wszystkimi teksturami?