Panowie,myślałem, że w nowych grupach zostali poważni ludzie. Myliłem się
http://chomikuj.pl/vidu468?fid=255869776 (pierwsza poprawka na ATI) 9 marca. Nie będę tego zgłaszał, olewam od dziś czy wyjdzie exe czy nie, czy wyjdzie jakiś nowy tabor czy nie. Przy takim Waszym zachowaniu podejrzewam, że twórcy nic nie wydadzą a Wy waszym rozdawaniem na lewo i prawo powodujecie, że ucierpi na tym cały projekt. To nie jest uwaga wyłącznie dla Betatesterów ponieważ ten dział widzą jeszcze wszystkie zamknięte grupy lecz i to się zmieni. Zostanie kilku za to aktywnych. Od dziś dnia proszę mnie nie prosić abym kogoś pogonił z jakimiś dodatkami, będzie autor chciał wyda ok jego sprawa nie wyda tez jego sprawa. Inną sprawą jest fakt na który zwracaliście mi uwagę, często dodatki bardzo długo leżakowały w bugs oraz devs i potem wyciekały, małą propozycja do twórców, jeżeli nie macie w miarę ukończonego projektu, to nie podawajcie linków, może tylko screeny. Dopiero w w późniejszym czasie na testy z linkami. Do twórców mam ostatni apel, wydajcie co macie
nie zniechęcajcie się, lepiej widzieć pochwały za swoją ciężką pracę w wolnych chwilach niż wkur... się oglądając filmiki z niedokończonymi swoimi dziełami. Bez uzasadnień prosze też nie podawajcie linków na kanale IRC #eu07, tam bywają userzy zbanowani oraz ci do których miałem uzasadnione podejrzenia, że wypuszczali pliki z zamkniętych działów. Niejednokrotnie wyciek szedł za pośrednictwem IRCa. To tyle i aż tyle.