Autor Wątek:  Odp: Grupa Betatesterzy  (Przeczytany 1114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline REWIZOR

• Administrator
    • www.eu07.pl
  • Otrzymane polubienia: 31
Odp: Grupa Betatesterzy
« dnia: 19 Stycznia 2010, 17:39:23 »
Upoważniam Koordynatorów @Dolmio89 oraz @Mutopompka do wyznaczania zadań Betatesterom, podobne zadania mogą wyznaczać Moderatorzy, proszę Developerów o wsparcie Beta w testach.

Do Betatesterów: wsparcie nie oznacza wyręczanie, ogólnie nie ma zbyt wielu zadań dla Was, obecnie fakt jest większy ruch, jest to jednak związane z PC2009. Liczę na Wasze zaangażowanie.
« Ostatnia zmiana: 05 Marca 2010, 20:16:28 wysłana przez REWIZOR »
Pozdrawiam

Offline REWIZOR

• Administrator
    • www.eu07.pl
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Stycznia 2010, 21:01:32 »
W związku z widocznym gołym okiem brakiem aktywności w grupie Beta, zostaną dodane do grupy nowe osoby, innym podziękowaliśmy lub w najbliższych dniach podziękujemy za współpracę. Nowe osoby przejdą 30 dniowy okres próbny, niektórzy chcą się sprawdzić inni już czują się na siłach, zobaczymy. Od nowych osób nie wymagam aktywności w równym stopniu jak Beta ze stażem w grupie, jednocześnie witam nowych kandydatów.

Do kandydatów, pamiętajcie liczy się nie ilość a jakość, na początku proszę się nie martwić, ze popełnicie jakąś gafę, bywa :)

- jacekst44
- Kacu
- EU40
- MichałŁ
- filip2h powrót po przerwie (stworzył rozmowy w scenerii Zwierzyniec)
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2010, 09:54:19 wysłana przez REWIZOR »
Pozdrawiam

Offline REWIZOR

• Administrator
    • www.eu07.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lutego 2010, 22:14:41 »
Betatesterzy jestem wysoce zawiedziony Waszą aktywnością, proszę się zrehabilitować i pokazać, ze się nie myliłem selekcjonując Was na Betatesterów. Troszkę mniejsze wymagania mam w stosunku do nowych Beta, nie oznacza to jednak, ze jesteście zwolnieni z testowania. Wiem jakie były Wasze obawy po dodaniu miesiąc temu do Beta, nie bójcie się jak strzelicie gafę to ja przynajmniej zapamiętacie :) Ogólnie wszyscy Beta do dzieła.

Skoro się już rozpisałem, w najbliższym czasie nastąpią zmiany we wszystkich grupach zamkniętych, nie chodzi tu tylko o zmiany personalne ale o tym wkrótce.

Pozdrawiam, działajcie.
Pozdrawiam