Autor Wątek:  Odp: Kabiny do lokomotyw SM15 i SM25.  (Przeczytany 1631 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline samja

• Otrzymane polubienia: 0
Odp: Kabiny do lokomotyw SM15 i SM25.
« dnia: 24 Listopada 2009, 00:21:03 »
A ja wypowiem się ma ten temat inaczej, Jesli komuś nie pasuje, to po co wogóle zabiera głos? skoro się komus nie podoba... dowidzenia, "nie ogladam" więcej tego wątku i tyle ... ja z tego co wiem mieszkając w Szczecinku widzialem Sm-ki na chodzie ale to bylo 10 lat temu i jak narazie nie mam mozliwosci wejscia na teren zakladu z powodu tego że mieszkam poza polską :/

Ps. Mój tato był maszynistą. Jezdziłem z nim nawet na Parowozach. :) maly offtop ;P

Offline Mariusz1970

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 288
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Listopada 2009, 00:48:02 »
A ja wypowiem się ma ten temat inaczej, Jesli komuś nie pasuje, to po co wogóle zabiera głos?
1)Nie pasuje co?
2)Po coś ankieta została założona, autor wątku chciał poznać zdanie ogółu na ten temat.
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,12664.msg139504.html#msg139504
Wczytaj się w końcówkę tego postu, a później dopiero głos zabieraj.
3)Czasy jednakowego myślenia już się skończyły.
4)
Ps. Mój tato był maszynistą. Jezdziłem z nim nawet na Parowozach. :) maly offtop ;P
Raczej cały twój post offtopem był...
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2009, 00:55:37 wysłana przez Mariusz1970 »

Offline MaciejZ

• Latamy by ratować ;) Pozdro z góry!
  • Otrzymane polubienia: 70
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Listopada 2009, 01:25:00 »
A ja wypowiem się ma ten temat inaczej, Jesli komuś nie pasuje, to po co wogóle zabiera głos? skoro się komus nie podoba... dowidzenia, "nie ogladam" więcej tego wątku i tyle ...
Zabiera głos, bo do tego służy forum, żeby się wypowiadać, może coś zaproponować i w regulaminie nie jest napisane, że nie można wyrażać zdania sprzecznego. Ja uważam, że wydać te modele można, ale niekoniecznie jestem za, bo jak komuś nie odpowiada fizyka to może sobie postawi na bocznicy albo w szopie, a część sobie pojeździ. Mi się sam model i kabina bardzo podobają, ale jednak z fizyką SM42 raczej bym nie jeździł.

Skoro jest ankieta a uzasadnienia wzbudzają emocje, to ich miejsce jest na bocznicy.
Krzysiek626
« Ostatnia zmiana: 24 Listopada 2009, 07:38:38 wysłana przez Krzysiek626 »