Witam,
Poszukuję wpisu dla dźwięku runningnoise który jak najbardziej przypominałby prawdziwe odgłosy podczas jazdy lokomotywą.
Jak dotąd korzystam z dźwięku
http://eu07.pl/userfiles/2491/pas-sounds.rar a wpis do niego posiadam taki: runningnoise: runningnoise.wav 4.5 0.1 3.7 0.05
Wadą tego wpisu jest to że dźwięk co prawda pojawia sie już od małych prędkości jednakże gdy jadę z prędkością 90-100 km/h odgłos jest bardzo nie naturalny i z wrażeń słuchowych wynika jakbym pędził ze 150:) Idzie z tym razem w parze to że dźwięk co chwile się rozpoczyna i kończy co wyraźnie słychać i mi poprostu to mega przeszkadza ale niestety już tak mam jestem w kwestii dźwięku "pedantyczny"(wszystkie mp3 na kompie w wersji HQ320:)
Jeśli ktoś posiada wpis do tego dźwięku który po pierwsze słychać od początku jazdy ale mimo to nie nabiera przeogromnych prędkości odsłuchowych to byłbym wdzięczny. Ewentualnie jeśli któryś z userów wie co oznacza poszczególna cyfra w ciągu liczb z wpisu to takim wyjaśnieniem również niepogardze.:)
2 sprawa. Jestem po służbie na EU07 na trasie bałtyk i zaskoczyła mnie niemiła niespodzianka. chodzi o to że zapowiedzi pociągu który się spóźnia(ten po który jadę do alakowic) że tak powiem nie mają końca to znaczy jest on odtwarzany do tej pory do póki nie oddale sie od stacji i nie wiem co jest grane?!