Autor Wątek:  Brak hamulców  (Przeczytany 2450 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fotolokomotyw

  • Wiadomości: 52
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Brak hamulców
« dnia: 31 Sierpnia 2009, 14:02:28 »
Pobrałem model z tego tematu: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,11926.0.html

Wszystko fajnie tylko, że nie działają hamulce. Kran zasadniczego i pomocniczego poruszają się odpowiednio i słychać ten charakterystyczny szum, ale wskaźnik ciśnienia w hamulcach ani nie drgnie i skład nie hamuje.
Włączam wszystko jak zawsze pantografy, przetwornica, sprężarka...itd i nic.
« Ostatnia zmiana: 31 Sierpnia 2009, 14:28:50 wysłana przez ZiomalCl »

Offline Dolmio89

  • Wiadomości: 1185
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 9
Odp: Brak hamulcy
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Sierpnia 2009, 14:07:31 »
Jakiego exe używasz? Pliki z tej paczki są przystosowane do exe z Dizelpacka.

Offline fotolokomotyw

  • Wiadomości: 52
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Brak hamulcy
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Sierpnia 2009, 14:11:49 »
Z paczki całościowej Mariusz/Defiler z 2006 roku.

Offline siodemkanaoporach

  • Wiadomości: 295
  • EU07
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Brak hamulców
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Sierpnia 2009, 15:07:07 »
To zmień exe na to z Dizelpacku.
quidquid Latine dictum sit, altum videtur

Offline fotolokomotyw

  • Wiadomości: 52
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Brak hamulców
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Sierpnia 2009, 22:56:35 »
Ok. Dzięki już działa jak potrzeba.