@ Mariusz1970, faktycznie może trafiłem tutaj z moimi wypowiedziami w trochę niewłaściwy moment, tuż na chwilę przed tym jak wszystko zaraz ruszy, czego sobie i Wam życzę, póki co pisze jak jest z perspektywy właśnie tych lat, kiedy ludzie "kisili" modele. Zresztą na PW piszę z REWIZOREM i o ile jest tak jak On mnie zapewnia, to rzeczywiście może niebawem ten temat będzie nieaktualny.
@ Monczan_SP32, kwestia umówienia się kiedy coś jest wstępnie sprawdzone, a kiedy nie jest kwestia dogadania się, sprecyzowania, np. doprowadzenia do w miarę stabilnej wersji na przeciętnych warunkach systemowych komputera i normalnych, laickich ustawień MaSzyny. Czekałem tylko na głosy "dajcie mu betatestera"... Nie, nie zasługuję na to i oczywistym jest, że nie należy mi się taka funkcja, co nie znaczy, że nie mam prawa wyrazić swojej opinii o tym co mnie i innych aktualnie boli i dotyka. Nie narzekam również tylko dla samej idei, bo to w takim razie powinienem robić gdzieś jakieś 2-3lata temu, a wolałem milczeć i czekać z nadzieją na... prawie nic.
Po co Wam wiedza odnośnie "kolesiostwa"? Szczegółowa nie, dlatego tego nie czynie mimo tutaj chęci publikowania i wydawanych zarzutów pod moim adresem jeśli chodzi o brak argumentów. Po prostu napisałem o tym, byście zauważyli jak poważny problem rodzi brak nowych dodatków, a świadomość o ich istnieniu w pewnych kręgach, co skłania userów, do takich, a nie innych zachowań. Nie chce tutaj nikogo gnębić i pokazywać, że ktoś jest niedobrym Beta, bo się z sąsiadem podzielił, a ze mną nie - nie o to przecież tu chodzi. Do podobnych wniosków doszedłem już z Rewizorem, że jeżeli ktoś coś ma, testuje, to nie powinien się tym tak szeroko chwalić, (kanał Youtube dla przykładu) bo powoduje to ciekawość innych, zresztą sami zobaczcie ilość podpisów w stylu "a można już śmigać tym?". Razem doszliśmy do wniosku, że to taka trochę dziecinada jeśli chodzi o chwalenie i wybacz @Monczan, odniosę się do wcześniejszego posta, że to nie ma nic wspólnego z promocją symulatora i pokazywaniem , bo o jeśli takie coś chodzi to powinno się to pojawiać wyłącznie na stronach MaSzyny, a nie prywatnych kontach użytkowników.
Podsumowując, może rzeczywiście jest tak, że zrobiła się dyskusja na 10min przed tym jak w końcu zacznie być normalniej i więcej modeli zacznie opuszczać testy, jeśli tak pozostaje się cieszyć i dziękować tym, którzy mobilizowali jak i się zmobilizowali. Poza tym boli trochę anty-nastawienie grupy Beta-Devs tak z zasady, bo nic nie wiem i nie zdaje sobie sprawy co tam robicie - tak nie jest. Ale jak każdy użytkownik mam prawo napisać co mnie irytuje, jakie widzę rozwiązania i podyskutować z ludźmi tutaj. Natomiast koniecznie część chce mi tutaj udowodnić jak bardzo jestem głupi, bądź wręczyć mi Betatestera, by zobaczyć i udowodnić jak sobie nie radzę. Nie potrzeba tyle jadu, przecież nam wszystkim tutaj chodzi o jedno, a mianowicie o rozwój MaSzyny, promocję tego symulatora itd. Zatem poczekajmy do wstępnych terminów, które podał @Rewizor i być może niebawem będę miał powody, by móc chwalić pracę tutaj. Póki co piszę co widzę i co czuję, a obserwuję całość od 5lat i wiem ile osób odeszło, jak zmieniały się tu losy, mimo tego, że udziału aktywnego w dyskusjach nie brałem.