Autor Wątek:  Unrecognized command: -90.0  (Przeczytany 2677 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamil468

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 15
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Unrecognized command: -90.0
« dnia: 27 Lipca 2009, 19:30:57 »
Od ponad miesiąca, prawie na każdej trasie mam komunikat zaznaczam,że znam spis errorów, ale nie wiem co i gdzie namieszałem. Nawet gdy "robię" maszynę od nowa mam już problemy.

Przykład
Quark2007/QuarkMCE2007
koniec loga...
OK
Loading - text model: models\mc/krakow-pawia18.t3d
Loading - texture: textures\mc/pawia18.bmp
OK
Loading - texture: textures\mc/3bok-staraceglatynk1.bmp
OK
Loading - texture: textures\pkp/w8_10.bmp
OK
Loading - texture: textures\pkp/w8_9.bmp
OK
Unrecognized command: -90.0
Proszę o pomoc ludziska. Dziękuję z góry

« Ostatnia zmiana: 28 Lipca 2009, 08:40:14 wysłana przez REWIZOR »

Offline AtapiCl

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 4426
    • Zobacz profil
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
Odp: Unrecognized command: -90.0
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Lipca 2009, 19:34:04 »
Modyfikowałeś jakieś pliki inc?

Offline Ra

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 6308
  • Ostatni gasi światło...
    • Zobacz profil
    • Instalator+Starter+Edytor
  • Otrzymane polubienia: 336
Odp: Unrecognized command: -90.0
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lipca 2009, 20:12:39 »
Uruchom mój program i na zakładce Struktura wczytaj wszystkie include i zobacz, czy jakieś błędy się wyświetlą na dole.
¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Ra

Polecam: kręgarz Wojciech Walczak, projekt masarni

Offline kamil468

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 15
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Unrecognized command: -90.0
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lipca 2009, 07:47:06 »
Nie zmieniałem nic poza wklejaniem scenerii, loków i tekstur. Żadnych inc, mmd, chk. Ra spróbuję jak wrócę z pracy. Dziękuję za pomoc chłopaki. :) Miłego dnia


   « Dodano: 28 Lipca 2009, 19:11:05 »
@Ra. dobrze, mam masę błędnych wpisów include. I jak to zmienic? Co z tym mam zrobic? Brakujące pliki - niektóre da się zainstalowac z innymi jest problem, chociaż już kiedyś ta trasa mi działała.
« Ostatnia zmiana: 28 Lipca 2009, 19:11:05 wysłana przez kamil468 »

Offline libertyn89

  • Wiadomości: 2002
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: Unrecognized command: -90.0
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lipca 2009, 19:19:45 »
No trudno powiedziec, skoro nie widzimy, ktore wpisy sa bledne i jak one wygladaja ;)
Pozdrawiam, Karol

Offline uetam

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2641
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 6
Odp: Unrecognized command: -90.0
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lipca 2009, 19:28:19 »
Na 99,9% pomieszales cos w incu jakims.