No bez kitu. Co ten screen kolego uetam przedstawia poza kabiną? Nic. Po jakiego szpanować, denerwować ludzi, bo mnie to denerwuje, że niby symek jest darmowy itepe, a tu tymczasem handelek wymienny za plecami. Pół użytkowników jeździ sobie na kabinach choćby Barta, szpanuje na YT, a jako że jestem i pozostanę tylko i wyłącznię odbiorcą MaSzyny muszę się biedzić. Jeszcze raz zapytam. po. co.
To samo z linią 61. Po co pokazywać ją w najlepszych screenach i to w dodatku nie przedstawiających jakichś powalających motywów
(bo faktycznie niektóre screeny robią wrażenie), skoro końca nie widać i o ile w ogóle ją świat ujrzy, to pewnie za jakiś czas. Jak ją skończysz, to rzuć na serwer i daj się ludziom pocieszyć, a nie kichy się przewracają, że po pustym quarku można jeździć, albo 10 minut na zwierzyńcu i papa.
To jest dział najlepsze screene, a te szpany to bynajmniej nie są najlepsze screeny. Proponuję się z tym przenieść na warsztat mówiąc najdelikatniej, na jak mi temperament w tej chwili pozwala...