Parada, jak to parada, tłum ludzi i wszechobecne "mikolstwo", rzucające soczystym "mięsem" we wszystkich, którzy nawiną się w kadr.
Wracając do tego, to ja z tatą też byłem na górce, no i w pewnym momencie ktoś rzeczywiście zaczął odzywać się wulgarnie do kilku takich, co mu wchodzili w kadr (tata nawet powiedział mu, jak powinien powiedzieć niewulgarnie), a w tym samym momencie podszedł inny, "jak ty się wyrażasz" no i prawdopodobnie wynikła z tego bójka (o tym już nie wiem).
Jakiś taty znajomy kiedyś stwierdził, że przy takich imprezach można się sporo dowiedzieć o własnym języku.
Z innych "ciekawostek z górki", to jakiś mały chłopczyk przestraszył się parowozów i zaczął płakać. Do tego Ok22 nieźle nadymił i tata zrobił nawet zdjęcie z tymi, co stali na SBLu (czy co to tam jest), na którym są cali w dymie. Zresztą niedługo wrzucę zdjęcia z parady, razem z tym zdjęciem taty.
Co do rumunów, to w jednym z nich byłem (ale nie w tym, co jest na fotografii @uetama) i zrobiłem w kabinie kilka zdjęć na tekstury do symka, ale wyszło tylko z haslerem.