Autor Wątek:  Problem trasa Zwierzyniec  (Przeczytany 2848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nastawniczy

  • Wiadomości: 40
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Problem trasa Zwierzyniec
« dnia: 07 Marca 2009, 16:54:39 »
Witam ponownie.

Mam problem z trasą Zwierzyniec z misją pociągu Pospiesznego.  Podjeżdżam pod skład który mam wziąć, podczepiam,przechodzę do 2 kabiny, i nie mogę ruszyć. Lokomotywa zaczyna bujać, a wszystko robie tak jak zazwyczaj. Na każdej lokomotywie występuje ten problem. Wiecie o co może chodzić?

Serdecznie Pozdrawiam!

Zdecyduj się albo piszesz cały wątek z zastosowaniem polskich znaków, albo całość bez polskich znaków.
/ Żuk
« Ostatnia zmiana: 07 Marca 2009, 19:08:35 wysłana przez Żuk »

Offline |andy|

  • Wiadomości: 960
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Marca 2009, 16:56:13 »
A podłączasz przewód główny? Wciskasz DWA razy insert przy podpinaniu się do składu?

Offline nastawniczy

  • Wiadomości: 40
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Marca 2009, 16:59:42 »
Tak, 2 razy Insert, a da się w ogóle inaczej? hehe

Offline |andy|

  • Wiadomości: 960
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Marca 2009, 17:00:41 »
Tak, 2 razy Insert, a da się w ogóle inaczej? hehe

Tak, da się. hihi

Offline nastawniczy

  • Wiadomości: 40
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Marca 2009, 17:16:33 »
No mniejsza o to.

Ale wie może ktoś co może być przyczyną?

Offline mechatronik

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2416
  • Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Zobacz profil
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 172
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Marca 2009, 17:20:23 »
Luzujesz skład, czy samą lokomotywę... ?
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, BR233 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

Offline nastawniczy

  • Wiadomości: 40
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #6 dnia: 07 Marca 2009, 17:26:00 »
Podpinam się pod skład, daje nawrotnik na pozycję neutralną i spuszczam hamulce, robie tak jak zawsze w każdej scenerii i nie działa.

Offline Rudzik

  • Wiadomości: 2028
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 104
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #7 dnia: 08 Marca 2009, 08:19:36 »
A jak spadnie na 0 to lecisz nad ostatni wagon i patrzysz (wciskasz nad nim F2), czy tam też jest 0 na klockach? Bo jedyne co może "rozbujać" pociąg to hamulce.

Offline nastawniczy

  • Wiadomości: 40
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem trasa Zwierzyniec
« Odpowiedź #8 dnia: 08 Marca 2009, 12:22:59 »
Czyli pod ostatni wagon i f2?

Sprawdzę :)


Problem rozwiązany. Dzięki za pomoc, proszę o zamknięcie tematu.
« Ostatnia zmiana: 08 Marca 2009, 13:21:35 wysłana przez nastawniczy »