No to postaram się, jeśli takiego powtarzacza znajdę w incach, a co do niewiedzy innych, to mozna napisać krótką instrukcję co do tego semka. Dzisiaj wieczorem wstawię tą Tp, potem wrócę drut. Jeszcze kilka eventów niepotrzebnych wywalić po starej SBL-ce, poprawić kilka kształtowych (trochę złe w złych miejscach...) i traska można powiedzieć będzie gotowa:)
A temu się o tą SBL-kę pytam, bo praktycznie jak skład wyjedzie z Bochni/Brzeska, to jest tylko osłonięty semaforem wyjazdowym, a najbliższy semafor wjazdowy jest w Bochni/Brzesku... Jeśli będziemy prowadzić osobowy bądź towarowy z Brzeska, przed nami jedzie pośpiech prowadzony przez AI. Co, jeśli stanie na szlaku, albo będzie się wlókł 40 km/h (z AI nigdy nic nie wiadomo) a my 120 km/h i go na łuku spotkamy?
Pierwsze myślałem gdzieś w połowie trasy zrobić jakiś semafor, tylko nie wiem jaki. Pierwsze myślałem zwykły, a przed nim To. W jedną i w drugą stronę. Tak dla bezpieczności... Trasa długa nie jest, więc jeśli staniemy, to nie na długo.