Autor Wątek:  Odp: Głośność głośników 5.1...  (Przeczytany 1464 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pol102

• Geoinformatyk kolejowy
  • Otrzymane polubienia: 35
Odp: Głośność głośników 5.1...
« dnia: 28 Grudnia 2008, 12:20:19 »
To pogratuluję dźwięku przestrzennego.

Podłączenie do owego rozgałęznika w żaden sposób nie wpływa na gorszą jakość dźwięku.

W żaden sposób? hmm Achh, połączenie równoległe... No to na próbę ustaw maksymalną głośność powiedzmy subwoofera i zobacz czy satelity nadal będą grać z tą samą "mocą". Nie masz gdzie postów nabijać?!

Nie można tego samego napisać na spokojnie?
Przenoszę część postów na bocznicę.

Andrzej.
« Ostatnia zmiana: 28 Grudnia 2008, 13:05:02 wysłana przez |andy| »

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
  • Otrzymane polubienia: 0
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Grudnia 2008, 12:53:04 »
W żaden sposób? hmm Achh, połączenie równoległe... No to na próbę ustaw maksymalną głośność powiedzmy subwoofera i zobacz czy satelity nadal będą grać z tą samą "mocą".

U mnie ten sposób działa bez zarzutu, wszystkie głośniki graja z równą mocą

Nie masz gdzie postów nabijać?!

W tym momencie jesteś śmieszny, czy ja pisze tu coś nie związane z tematem. Kolega się pyta jak sobie poradzić z problemem i jako że sam mam w taki sposób mam to ustawione i działa bezproblemowo to podałem jeden z wielu możliwych przykładów.

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 876
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Grudnia 2008, 12:57:59 »
W żaden sposób? hmm Achh, połączenie równoległe... No to na próbę ustaw maksymalną głośność powiedzmy subwoofera i zobacz czy satelity nadal będą grać z tą samą "mocą". Nie masz gdzie postów nabijać?!
Miłosz, coś Ty taki agresywny się zrobił? Czy dla Ciebie jakość dźwięku to tylko kilowaty i decybele?
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.