Zanim napiszę na czym polega moja wątpliwość, pozwolę sobie zacytować słowa jednego z forumowych kolegów;
Jako moderator masz obowiązek czytać PW i w miarę możliwości odpowiadać, czego kilka razy w stosunku do mnie nie uczyniłeś
Właśnie, proszę administrację o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, czy moderator może od tak sobie, zablokować funkcję otrzymywania prywatnych wiadomości od kogokolwiek?
I tutaj kolejny cytat;
pozwalam sobie na rzeczywistą ripostę i pouczenie moderatora, aby odpowiadał na PW na zapytania tą drogą. To może nie tylko obowiązek, także dobre wychowanie ...
Również w tym miejscu wnoszę o pouczenie moderatora, jak i wyciągnięcie konsekwencji. Bo z racji pełnionej funkcji, powinien on być dla forum, a nie przeciwko. Ja osobiście próbuję się z nim skontaktować od dłuższego czasu, celem zdobycia informacji odnośnie moich zdjęć na tekstury budynków, gdyż dość dawno temu zostały mu wysłane i do dnia dzisiejszego bez echa. Oto co wydarzyło się po kolejnej próbie wysłania wiadomości prywatnej (załącznik). Kilkukrotnie doszło między nami do dość ostrej wymiany zdań poprzez PW właśnie, ale blokowanie funkcji PW z perspektywy moderatora jest moim zdaniem wysoce olewatorskim jak i bardzo ignoranckim traktowaniem forumowej społeczności. Proszę administrację o interwencję.