Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
saper_unreal:
--- Cytat: "Bart" ---Kwestia stoi w niedokończeniu podstawowych spraw. Chociażby przrzejazd szlakiem... ja chciałbym chociaż dodać lasy i pola żeby samej trawy nie było (b. mi na tym zależy) i jak to zrobię to dam trasę.
Zresztą powstaje strona o Lublinie (będzie stała na eu07.pl (ale będzie niezależna:) --> dzięki Iwan!!). Jak strona będzie... lasy będą...
TRASA BĘDZIE
NIEDOWIARKI...
--- Koniec cytatu ---
brawa za postawe!!
hostcom:
Bart jezeli chcesz przyjmować wpłaty poprzez sms zarejestruj koto na www.allpay.pl tam mozesz załozyć usługe sms od 1 zł do 9 zł za sms
ZT-POZNAN:
Niejestem w temacie ale akcje popieram. Jeżeli jest juz to jakoś aktywne to prosze o podanie danych jak ta tranzakcje dokonac. Bart jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!
hejnal:
Luuuudzie, ręce opadają!
Bart, ja teżj estem za akcją. Pare złotych mogę dać. Czasem jak jakiś dziwnie wyglądający typ mnie zaczepi na ulicy żebrząc o pare groszy na wino to daje. Więc czemu miałbym niedać na coś porządnego. Nawet 5 zł to nie jest taka straszna kwota. Jak każdy wypełni jakieś zobowiązanie że daje kase na własną odpowiedzialność to wczym problem? Że ktoś dostanie a ja nie? KAŻDA PRACA POWINNA BYĆ NAGRADZANA
P.S. Zazdrość to okrutna rzecz.
Sm42:
No OK! Ja też jestem za.Tylko trzeba zrozumieć także tych którzy są przeciwni tej akcji. W końcu za jedną trase ma dostać np. 3000 zł, i kupić sobie nowego PC.A i tak nie mamy pewności że ta trasa wogóle wyjdzie.Czy Bart nie obiecuje tak jak inni w tym projekcie - zresztą mniejsza o to.
Ale i tak jestem za!
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej