Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (17/31) > >>

Kakish:

--- Cytat: "saper_unreal" ---przy tym stanie rzeczy chyba akcja zostanie uniemozliwiona, nikt nie wysle kasy, nie ebdzie nowego PC'ta a najlepsza trase do jakiegokolwiek symka jaka widzialem szlag trafi
--- Koniec cytatu ---

Przy twoim podejciu symek nie powinien nigdy powstac. Ja pierwsze modele robilem na kompie na ktorym lagowal mi sie 3dmax i to jeszcze 3. Na kazdym innym widoku niz wireframe praca byla katorga.. a jednak sie dzialo.
Zamiast wyrokowac ze cos szlag trafi, lepiej pomysl ile razy powinno wszystko trafic szlag a jednak sie kulalo :)

Młody:
Kakish powiedz po prostu, że jeste¶ centu¶ i szkoda Ci kasy

Kakish:

--- Cytat: "Młody" ---Kakish powiedz po prostu, że jeste¶ centu¶ i szkoda Ci kasy
--- Koniec cytatu ---

Szkoda mi odpowiadac na takie posty, bo zamiast grzebac w maxie moglbym siedziec i pic piwko,
tu nie chodzi o kase tylko o podejscie, stawianie krzyzyka na trasie.

Jesli chodzi o kase to popieram tych co uwazaja ze stworzy to chora sytuacje typu place wiec wymagam, a zapewne niewiele (sadzac po setkach postow) osob zdaje sobie sprawe ile naprawde czasu zajmuje zrobienie 'czegos", a przeciea nikt z autorow maszyny nie zajmuje sie TYM zawodowo i musi miec czas na prace, nauke, jedzenie, spanie czy zwykle zycie.

saper_unreal:

--- Cytat: "Kakish" ---
--- Cytat: "saper_unreal" ---przy tym stanie rzeczy chyba akcja zostanie uniemozliwiona, nikt nie wysle kasy, nie ebdzie nowego PC'ta a najlepsza trase do jakiegokolwiek symka jaka widzialem szlag trafi
--- Koniec cytatu ---

Przy twoim podejciu symek nie powinien nigdy powstac. Ja pierwsze modele robilem na kompie na ktorym lagowal mi sie 3dmax i to jeszcze 3. Na kazdym innym widoku niz wireframe praca byla katorga.. a jednak sie dzialo.
Zamiast wyrokowac ze cos szlag trafi, lepiej pomysl ile razy powinno wszystko trafic szlag a jednak sie kulalo :)
--- Koniec cytatu ---

hehe, ja to wynioslem na podstawie analizy waszych klotni o fundusze :) jednak w glebi duszy wierze, iz dopniecie swego i dalej trasa bedzie rozwijana :)

Bart:
Kwestia stoi w niedokończeniu podstawowych spraw. Chociażby przrzejazd szlakiem... ja chciałbym chociaż dodać lasy i pola żeby samej trawy nie było (b. mi na tym zależy) i jak to zrobię to dam trasę.
Zreszt± powstaje strona o Lublinie (będzie stała na eu07.pl (ale będzie niezależna:) --> dzięki Iwan!!). Jak strona będzie... lasy będ±...

TRASA BĘDZIE

NIEDOWIARKI...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej