Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (14/31) > >>

McZapkie:
Popieram Iwana - ale nie chciałbym być źle zrozumiany!
Nie mam nic przeciwko temu, żeby ludzie zrobili ściepę dla Barta, ale nie chciałbym zeby to się działo pod patronatem tego forum.
Pieniądze mają niestety tę właściwość, że posiadają awers ale i rewers.
Nie chciałbym zeby się w przyszłości atmosfera zepsuła, tak jak to miało miejsce na pewnym serwisie MSTS gdzie też zbierano pieniądze dla twórcy trasy, a potem awantury bo to śmo i owo.

Proponuję więc aby na wszelki wypadek ewenualne akcje wynikające z tej dyskusji Bart przenióśł na swoją stronę WWW.

Bart:
Kurde.. Iwan.. Żebyśmy się zrozumieli. Znam Cię osobiście i klawy z Ciebie człek... ale nie wszyscy są inteligentni i zdolni... ja się przez 12 lat nie mogę języka ang. pożądnie nauczyć (muszę wyjechać)

Widzisz gdyby świat miał samych zdolnych ludzi to oni byli by zwykli... Właśnie Ty masz dobrze bo jesteś zdolniejszy od pozostałych dlatego wysoko się wybiłeś i to jest jasne. Gdyby w Warszawie było 100 tys młodych studentów też tak zdolnych i pracowitych to już byś musiał walczyć o pracę :))))
Mówiłeś mi że musze wiedzieć co chcę robić i stawać się w tym doskonalszy... ja ciągle nie wiem co chcę w życiu robić :(. Ale.. nieważne.. moje refleksje.

Ja rozumiem Twoje stanowisko. Naprawdę. Nie chcę żeby mi ludzi płacili za cokolwiek. Wszystko jest tworzone na bazie free programu więc nie ma podstaw do pobierania jakiś opłat. Kwestia jest w tym że jeśli komuś się spodoba i chciałby żeby projekt był kontynowany to taka osoba wspomoże. I tacy ludzi się znajdują. CTL znalazł jakąś kartę grafiki i powiedział że mi pożyczy... do tworzenia modelu będzie akurat.:D

Dobra. Bo wynikła rozmowa między nami. Ja Cię Iwan rozumiem... i RESPEKTUJE!

CHOLERA ALE NAROBIŁEM... :(((((((((((((((((((( - dziękuję Wam że chcieliście pomóc, ale też przepraszam że jakoś tak to głupio wyszło. Jak to teraz naprawić?

++ cooky ++:
witam
ja mam dla Barta taką propozycję: skoro esemesowa zbiórka nie za bardzo wychodzi, to podaj swój adres i kto będzie chciał to ci wsadzi dychę do koperty albo posle przekazem (drożej ale pewniej)

(a w celu zwiększenia motywacji napisz oświadczenie, że pięniążki nie zostaną zmarnowane ;)

pozdrawiam (i mam nadzieje, że na lublinie sie nie skończy)

iwan:

--- Cytat: "Bart" ---Kurde.. Iwan.. Żebyśmy się zrozumieli. Znam Cię osobiście
[...]
--- Koniec cytatu ---

Chyba odbieglismy troche od tematu ;-)

--- Cytuj ---CHOLERA ALE NAROBIŁEM... :(((((((((((((((((((( - dziękuję Wam że chcieliście pomóc, ale też przepraszam że jakoś tak to głupio wyszło. Jak to teraz naprawić?
--- Koniec cytatu ---

Bart nie przejmuj sie bo w zasadzie mnie chodzilo tylko o to zeby na przyszlosc uwazac dotykajac tak delikatnych tematow jak pieniadze. Zamiesc na stronie ktorki opis sytuacji - zapodaj numer konta i daj do tego link na koniec tego watku. Mysle ze sporo osob pomoze - ale nie robmy plebiscytu na forum.

pozdr.

Nicolass:

--- Cytuj ---witam ja mam dla Barta taką propozycję: skoro esemesowa zbiórka nie za bardzo wychodzi, to podaj swój adres i kto będzie chciał to ci wsadzi dychę do koperty albo posle przekazem (drożej ale pewniej)
--- Koniec cytatu ---

Taaak, wreszczcie całkiem fajny pomysl. Też po 1-wszym, koledze dyche podesle, ale prócz adresu nr konta by nie zawadził... Bart podaj go w końcu, bo mamy już dość twojej utarczki z Iwanem. I nie wiem czemu forum nie moze byc uzyte do zaapelowania o pomoc finansową (tylko już o tym nie dyskutujmy). Liczę że możliwie szybko Bart da nam swoje namiary o nr konta. I naprawde jak się Iwanowi (który będzie akurat bezrobotny) sfajczy komputer, ja będę pierwszym który wysle mu kase. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej