Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
CTL:
Widzę że narobiło się ze strony paru osób tutaj torszkę problemów. Otóż należy sobie powiedzieć czy chcem pomóc koledze czy też nie. Prosta sprawa. Ja mam zamiar pomóc i nie robię z tej strony żadnego problemu, nie mam zamiaru też wnikać w zadne inne problemy związane z tym tematem bo jest to zupełnie nie potrzebne. Ja POMAGAM!!!
iwan:
--- Cytat: "CTL" ---Widzę że narobiło się ze strony paru osób tutaj torszkę problemów. Otóż należy sobie powiedzieć czy chcem pomóc koledze czy też nie. Prosta sprawa. Ja mam zamiar pomóc i nie robię z tej strony żadnego problemu, nie mam zamiaru też wnikać w zadne inne problemy związane z tym tematem bo jest to zupełnie nie potrzebne. Ja POMAGAM!!!
--- Koniec cytatu ---
A ja jestem zły i nie pomagam? Zrozum, że są złe i dobre sposoby na te same problemy.
Myślę, że nie będę pisał nic już więcej na ten temat bo jeszcze ktoś mnie uzna za jednostke aspołeczną.
Bart:
Ej.. chłopaki... Przestańvie bo głupio będzie jak przeze mnie coś się zacznie złego dziać. Iwan ma trochę racji, ale... pisałeś Dewikowi że jak żartuje to ma wstawiać :))))... a widzisz?? u mnie to jest... tamto napisałem tak sobie (żartobliwie --> a może znajdzie się ktoś).. w sumie to bardzo ryzykując, że właśnie ktoś to źle odbierze, albo jakiś admin mnie skreśli :/
Zobacz Iwan, że oprócz tego co się odezwał że CMK zrobi (odezwał sie i zamilkł) tylko Ty jesteś jedynym głosem karcącym...
--- Cytuj ---Ja problemów finansowych nie mam.
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam co mówiłeś o swojej pracy (nie szukałeś jej, robisz co lubisz, i masz duuużo wolnego w pracy (czyli luzu)). Niektórzy ciężko chrują na zł... a inni nie wogóle nie mają skąd ich brać... :(
Gdybym zarabiał choć 400 zł miesięcznie i miał to tylko dla siebie to bym sobie zbierał pocichutku...
--- Cytuj ---Myślę, że nie będę pisał nic już więcej na ten temat bo jeszcze ktoś mnie uzna za jednostke aspołeczną.
--- Koniec cytatu ---
Ależ nie,... mów, pisz... po to forum jest...
iwan:
--- Cytat: "Bart" ---Ej.. chłopaki... Przestańvie bo głupio będzie jak przeze mnie coś się zacznie złego dziać. Iwan ma trochę racji, ale... pisałeś Dewikowi że jak żartuje to ma wstawiać :))))... a widzisz?? u mnie to jest... tamto napisałem tak sobie (żartobliwie --> a może znajdzie się ktoś).. w sumie to bardzo ryzykując, że właśnie ktoś to źle odbierze, albo jakiś admin mnie skreśli :/
--- Koniec cytatu ---
Ten zart był IMHO zbyt sugestywny...
--- Cytuj ---Zobacz Iwan, że oprócz tego co się odezwał że CMK zrobi (odezwał sie i zamilkł) tylko Ty jesteś jedynym głosem karcącym...
--- Koniec cytatu ---
Może inni wolą się nie wypowiadać, żeby nie wdawać się w taką dyskusję?
--- Cytuj ---Pamiętam co mówiłeś o swojej pracy (nie szukałeś jej, robisz co lubisz, i masz duuużo wolnego w pracy (czyli luzu)).
--- Koniec cytatu ---
Z czego to wynikło? Jak myślisz? Z siedzenia na czterech literach? Mam kumpli którzy szukają pracy do teraz, a studia skończyli w tamtym roku. Ja nie mam problemów ze znalezieniem pracy - mam jakieś doświadczenie, ludzie wiedzą o tym, radzę sobie i to chyba nie jest złe?
--- Cytuj --- Niektórzy ciężko chrują na zł... a inni nie wogóle nie mają skąd ich brać... :(
--- Koniec cytatu ---
Na siebie zarabiam od pierwszego roku studiów - już pod koniec podstawówki pracowałem przez wakacje. Nie masz chyba podstaw podejrzewać, że nie wiem skąd się biorąpieniądze.
--- Cytuj ---Gdybym zarabiał choć 400 zł miesięcznie i miał to tylko dla siebie to bym sobie zbierał pocichutku...
--- Koniec cytatu ---
No to trzeba sobie poszukać zajęcia.
--- Cytuj ---Ależ nie,... mów, pisz... po to forum jest...
--- Koniec cytatu ---
Niektóre przemyslenia lepiej zachować dla siebie, zawsze można być źle zrozumianym - a w tej chwili nie widzę osób które by próbowały zrozumieć moje stanowisko...
Maciu:
Co tu duzo mowic.... ET41 wyglada przepieknie... szkoda by taki wielki projekt zakonczyl sie z takiego błachego powodu... jesli naprawde zorganizujecie jakas zrzute czy cos w tym stylu to ja w to wchodze!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej