Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (12/31) > >>

iwan:

--- Cytat: "Bart" ---No to własnie dzielę się problemami w swoim gronie. Rodzice mi nie pomogą bo m.in. mają mnie za świra ("ciuchce są dla dzieci") :(
--- Koniec cytatu ---

Dziwnych masz starych - Oni pewnie nie mają hobby?

--- Cytuj ---Projekt jest za free i nie zamierzam na to wpływać. Nie chcę udostępniać trasy za $$. Jeśli trasę udostępnię (jedna przeszkoda) i jeśli Ci się spodoba i chciałbyś wesprzeć autora... to wiadomo... jak możesz to pomóc.
--- Koniec cytatu ---

OK - napisz to w jakimś pliku który dołączysz do scenerii...

--- Cytuj ---Zrozumcie (moi przeciwnicy) że nie zamierzam się wzbogacać na Was. Poprostu operuję na takim złomie że to głowa mała... robię modele, a w tym czasie (gdyż 3ds max to cięzki program) komputer mi się co chwile restartuje, 3ds ni stąd ni z owąd sie wyłącza i tak mam naprawdę co chwila!! Robię ten ET41 już kilka dni, na dobrym kompie zrobiłem wstępną wersję w jedną noc, a tu już robię tydzień.
--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiesz moich intencji i już uważasz mnie za przeciwnika. Wiedziałem, że to będzie trudna rozmowa, ale ja chcę uniknąć wątków na PMK o finansowaniu symka. Po prostu nie chcę, żeby KaWa znalazł sobie nowy temat do opluwania innych.

--- Cytuj ---Zresztą robię to w sumie dla Was... nawet nie dla Nas tylko Was bo ja z tego nie mogę skorzystać, nie przejadę się nawet najnowszym modelem który właśnie kończe bo na scenerii testowej (100m torów mam 5 fps).
--- Koniec cytatu ---

Nikt tego nie kwestionuje. Nie tylko Ty miałeś problemy ze sprzętem, wtedy też zawsze znajdowała się pomocna dłoń - ale sam zauważyłeś wypowiedzi w stylu "Kupcie mi kompa a zrobię Wam CMK".
Lepszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie pierwszego posta na grupie tylko dla Developerów. Myślę, że byśmy coś wykombinowali jeśli chodzi o finansowanie Twojego projektu, co by nie wymagało ogłaszania tego publicznie.

--- Cytuj ---Oto moje wypociny (model przyszykowywany pod nebulę, ale nic nie stoi na przeszkodzie by go już tu umiescić):
http://members.lycos.co.uk/bartmetelsky/maszyna/doMaSzyny/nowyET41/najnowszeET41/
w ET41-129 drabinki wyszły czerwone (te od kabiny). Za wszelką cenę próbuje to zmienić. Gdy w 3ds max zaznaczam fragment tekstury dla jednej i ją zamieniam to już przy drugiej poprostu 3ds wywala :(
--- Koniec cytatu ---

I chwała Ci za to.

Bart:
Nie wyglądają na takich co by mieli hobby. Ojciec trochę na nartach jeździ, ale ciężko się z tego ponabijać tak jak to czasme robią ze mnie :/

Co do jakiś pomocy (dla mnie) to oczywiście że znalazłoby się info to w pliku z trasą.

Co do "wątków na PMK o finansowaniu symka" to nie wiem o co chodzi. W DEVS jestem nowy (od 3 tygodni) więc jeszcze taki zorientowany nie jestem :P. Tak wogóle o co chodzi z tą KaWą ??

Co do wypowiedzi w stylu "Kupcie mi kompa a zrobię Wam CMK" to fakt... mój błąd... to się nazywa ZAWIŚĆ. Napisałem tamtego posta żeby później nie było: "Obiecaliście trasę Lublin między lutym a marcem. Właśnie kończy się marzec i gdzie ona jest. Znów obiecujecie i nic z tego." Co do finansowania to jak widzisz była to inicjatywa forumowiczów, którzy tak lubią symka że z chęcią by wpłacili po kilka zł żeby tylko coś się działo.

iwan:

--- Cytat: "Bart" ---Nie wyglądają na takich co by mieli hobby. Ojciec trochę na nartach jeździ, ale ciężko się z tego ponabijać tak jak to czasme robią ze mnie :/
--- Koniec cytatu ---

No to powiedz, że robisz projekt do szkoly itd - moze to do nich przemowi

--- Cytuj ---Co do jakiś pomocy (dla mnie) to oczywiście że znalazłoby się info to w pliku z trasą.
--- Koniec cytatu ---

I to by chyba wystarczylo

--- Cytuj ---Co do "wątków na PMK o finansowaniu symka" to nie wiem o co chodzi. W DEVS jestem nowy (od 3 tygodni) więc jeszcze taki zorientowany nie jestem :P. Tak wogóle o co chodzi z tą KaWą ??
--- Koniec cytatu ---

Bardzo szeroki temat ;-)
Chodzi o to, ze byla kiedys zrzuta na serwer kolej.pl - zrzuta byla dosc dawno a do dzisiaj sa spory o rozliczenia, pomowienia i takie tam

--- Cytuj ---Co do wypowiedzi w stylu "Kupcie mi kompa a zrobię Wam CMK" to fakt... mój błąd... to się nazywa ZAWIŚĆ.
--- Koniec cytatu ---

Nie wazne jak to sie nazywa - wazne, ze takie reakcje pojawiaja sie po podobnych propozycjach - ludzi nie zmienisz

--- Cytuj ---Napisałem tamtego posta żeby później nie było: "Obiecaliście trasę Lublin między lutym a marcem. Właśnie kończy się marzec i gdzie ona jest. Znów obiecujecie i nic z tego." Co do finansowania to jak widzisz była to inicjatywa forumowiczów, którzy tak lubią symka że z chęcią by wpłacili po kilka zł żeby tylko coś się działo.
--- Koniec cytatu ---

Pozwole sobie zacytowac:

--- Cytuj ---A może akcja.. komputer dla biednego studenta:P Forumowiczów jest około 3000 to jakby każdy dał 1 zł... to uhu... komp by był.. dostałby z miejsca trasę Lublin.. + co tydzień aktualizacja... :)))))))))))
--- Koniec cytatu ---

Ja chce tylko powiedziec, ze nie podobaja mi sie zbiorki pod szyldem symka - bo to smierdzi komercjalizacja projektu.
Autorzy mogli tez napisac - symkowiczow jest >>3000 wiec moze zbierzemy po 5PLN - kupimy sobie aparaty do robienia tekstur, kompy do prac nad symkiem itd. Mam nadzieje, ze zrozumiesz moje stanowisko.

Nicolass:
Ale Iwan mówi kasie z nieba lecącej na potrzeby symka NIE! ;) Ale to jest troche nie fair-play... kasa się pyta "mam wam zlecieć z nieba?" a wy się zastanawiacie! ;) Iwan wyluzuj, a Bart, daj nam w końcu namiary na konto, już sporo osób napisało że ci pomoże (a ja nie dopuszczę żeby na ich dobrych i Iwana już mniej dobrych chęciach się skończyło) ;-)

PS: Iwan, nie martw się, jak ci komp padnie też skrzykniemy chłopaków żeby zbiórkę kasy zrobić. A komputery się psują raz na jakiś czas, więc mozesz już ręce zacierać - jesteś następny w kolejce :)

iwan:

--- Cytat: "Nicolass" ---Ale Iwan mówi kasie z nieba lecącej na potrzeby symka NIE! ;) Ale to jest troche nie fair-play... kasa się pyta "mam wam zlecieć z nieba?" a wy się zastanawiacie! ;) Iwan wyluzuj, a Bart, daj nam w końcu namiary na konto, już sporo osób napisało że ci pomoże (a ja nie dopuszczę żeby na ich dobrych i Iwana już mniej dobrych chęciach się skończyło) ;-)
--- Koniec cytatu ---

Kasa może kiedyś inaczej zawołać...

--- Cytuj ---PS: Iwan, nie martw się, jak ci komp padnie też skrzykniemy chłopaków żeby zbiórkę kasy zrobić. A komputery się psują raz na jakiś czas, więc mozesz już ręce zacierać - jesteś następny w kolejce :)
--- Koniec cytatu ---

Ja problemów finansowych nie mam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej