Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
ciacho:
te jest ta trasa czy nie a kabine mozna zads siagnac dzieki
pozdo ndla barta :p
Mutopompka:
--- Cytat: "ciacho" ---te jest ta trasa czy nie a kabine mozna zads siagnac dzieki
pozdo ndla barta :p
--- Koniec cytatu ---
ja widać jeszcze jej nie ma. Jak będzie to Bart i studio trasopisarskie da znać.... Cierpliwości Panie i Panowie. Cierpliowści.
Wiem, że chyba wszyscy ostrzą sobie ząbki na tę traskę, jednakże ZTCW Bart & Co. mają problemy z eventami (bo jest ich od cholery i ciut ciut - stwierdzam to, po obejżeniu screenów). Także czekać i jeszcze raz czekać, a bedzie to wynagrodzone.
Bart:
--- Cytat: "Mutopompka" ---
ja widać jeszcze jej nie ma. Jak będzie to Bart i studio trasopisarskie da znać.... Cierpliwości Panie i Panowie. Cierpliowści.
Wiem, że chyba wszyscy ostrzą sobie ząbki na tę traskę, jednakże ZTCW Bart & Co. mają problemy z eventami (bo jest ich od cholery i ciut ciut - stwierdzam to, po obejżeniu screenów). Także czekać i jeszcze raz czekać, a bedzie to wynagrodzone.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma żadnego Bart & Co :>. Jest tylko Bart który posiadł wszelką wiedzę jeśli chodzi o tworzenie eventów :>. Jednak nie może projektu skończyć bo ... (czytaj wyżej). Teraz kończy pracę nad kabinami do siódemek którymi wkrótce przyjdzie wam śmigać....
hunter:
Bart, mam propozycję dla ciebie.
Lepiej zacznij jedną rzecz, nic o niej nie pisz, skończ ją w spokoju, walnij na net'a i rób nową rzecz. Bo widzę, że Ty masz tysiąc projektów i nie możesz ich skończyć. Może wstrzymać inne projekty i skupić się na jednym? Najlepiej przydały by się EU07, ale cie nie poganiam.
Pozdrawiam.
uetam:
--- Cytat: "sq1mhv" ---Bart, mam propozycję dla ciebie.
Lepiej zacznij jedną rzecz, nic o niej nie pisz, skończ ją w spokoju, walnij na net'a i rób nową rzecz. Bo widzę, że Ty masz tysiąc projektów i nie możesz ich skończyć. Może wstrzymać inne projekty i skupić się na jednym? Najlepiej przydały by się EU07, ale cie nie poganiam.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Oj chlopcze...Czy aby nie jestes za madry???Widziales chociaz te siodemki oraz kabine do nich???Pewnie nie, wiec sam wyciagnij wnioski...
Po za tym kto zaczal trase bodajze krosowo, a dwa dni potem napisal ze zawiesza projekt bo mu sie nie chce kontynuowac???
W przeciwienstwie do Ciebie Bart napisal ze rozpoczyna i kontynuuje swoje projekty...trasa okreg Lublin, przeciez on ciagle w niej grzebie, tak samo wszystkie lokomotywy na bazie EU07, tez ciagle je poprawia..Kabiny....
Mam propozycje : Daj sobie na luz....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej