Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (22/31) > >>

uetam:

--- Cytat: "Bart" ---
--- Cytat: "MatEUzs" ---modele? Chyba tekstury, chociaż Bart poprawiał większość modeli, przez co wyglądają o wiele lepiej:)
--- Koniec cytatu ---

Nowe modele też czekają... i wcale tego nie jest mało :>. Jakie? Później zobaczycie... narazie kończę sesję
--- Koniec cytatu ---

No chciałem żeby niespodzianka była no:P

ET41-145:
A to bedzie ta trasa czy nie bo wiem że bart nie ma pieniędzy na kompa ale czkam i czekam.....nie umiem sie doczekać

BART JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!

Fchancuz:
Czyli co z tą zrzutą dla Barta ?  
Gdzie nr konta i nazwa banku?
A może zróbmy akcję ogólnokrajową i wyślijmy kwestionariuszy na ulice?

Co wy na to?

Miłych wakacji i ładniej POGODY

Fchancuz

Bart:

--- Cytuj ---A może zróbmy akcję ogólnokrajową i wyślijmy kwestionariuszy na ulice?
--- Koniec cytatu ---

Mimo że ciepłych wakacji nie ma ludziom i tak odbija... To ja wogóle zaproponuje dać sprawę do POLSATU przecież dość mamy oglądania potrzebujących dzieci i tych nieuleczalnie chorych. Bart ma większy problem niż one...

eh ludzie ludzie... jeśli cokolwiek będzie to napewno nie tu, strona gdzie będzie trasa, wszelkie info i dodatki (czytaj modele) powoli powstaje i tam będzie wszystko. Kiedy ona będzie? To nie wiem bo bardziej niż edytować stronę wolę dłubać w modelach i już mam na ukończezniu nową kabinę EU07 (tak ta co widzicie w dziale NEBULA) jednak brakuje sporo zdjęć... może ktoś z Was ma dostęp do cyfraka i do lokomotywy co? Jak skończe EU07 to nie wiem czy zamiast za stronę nie wezmę się za EP09 :P

zapalony_maszynista:
jestem za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej