Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Czy łączyć fikcyjne z realistycznymi?
pol102:
--- Cytat: Ra w 20 Października 2008, 18:00:28 ---Jaka jest przyczyna, że do TRS robią, a do MaSzyny nie? I czy można coś zrobić, żeby ludzi robiących trasy do TRS przekonać do zrobienia wersji na MaSzynę lub przynajmniej uzyskać od nich zgodę na konwersję?
--- Koniec cytatu ---
Ekhm, edytor dla wszystkich, prosty i łatwy, intuicyjny jak szczotka do butów.
Żuk:
"Edytor" tego od zawsze brakowało w Maszynie stąd taka mała liczba ludzi tworzących trasy. Ok co do samego tworzenia to jakoś jeszcze ujdzie, ale eventy- czarna magia, a do tego dochodzą jeszcze bugi w exe związane z ruchem AI itd, itp.
bohunIC:
Chyba Miłosz z Pawłem odkryli nagą prawdę!
El Mecánico:
Próbowałem zrobić jedną stację (Dwory). Po kilku godzinach bezsensownej walki poddałem się.
Ale w temacie. Na upartego można Morze Bałtyckie trochę zasypać i upakować tam scenerie fikcyjne.
pol102:
Nie bezsensownej tylko heroicznej. Tam dostajesz do ręki gotowy edytor, robisz "z palca", drzewka robisz 1000razy szybciej, budynki widzisz w podglądzie, wszystko się fleksuje i nic nie zamula. Zapisujesz bez jakiś exportów, po prostu Save i po kłopocie. Sceneria 100, 300 czy też 3000 km to nie kłopot związany z tym ze coś się będzie pół nocy eksportować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej