Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Mój Tabor - Reaktywacja
Patrykos:
Przy BR232 mogę wspomóc zdjęciami, mam bodajże 2 ludmiły EWR :)
Pozdrawiam
CTL:
Fotografie na tekstury do Ty51 także posiadam, jedynym problem jest to że nia mam czasu aby poskładać z tego teksture, dlatego model stoi. Może ktoś zechce podjąć się zrobienia tekstury?
--- Cytat: Patrykos w 09 Października 2008, 07:08:38 ---Przy BR232 mogę wspomóc zdjęciami, mam bodajże 2 ludmiły EWR :)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli możesz podeślij mi te fotki na meila, ja dysponuję fotkami ludmił z PTKiGK Zabrze i PCC.
Odnośnie szopy, to mam taki model zrobiony gdzie by można prezentować moje prace, ale trzebaby to umieścić na jakiejś małej scenerii - i tutaj też liczyłbym na jakąś pomoc gdyż na sceneriach to ja się nie znam:-)
EP08_015:
Bardzo się cieszę, że zdecydowałeś się do nas powrócić. Oczywiście możesz liczyć na moją pomoc. Koledzy z forum też Ci pomogą, bo jak zauważyłeś, forum ozyło, mamy nowych młodych i chętnych do wykazania się userów.
Pozdrawiam.
youBy:
To ja z innej beczki. Ja bym spróbował użyć grup wygładzania na pudle tamary, bo kanciate przejścia nieładnie wyglądają. Oprócz tego, czoło tamary jest chyba wypukłe na zewnątrz nieco :)
pol102:
--- Cytat: CTL w 09 Października 2008, 12:09:06 ---Fotografie na tekstury do Ty51 także posiadam, jedynym problem jest to że nia mam czasu aby poskładać z tego teksture, dlatego model stoi. Może ktoś zechce podjąć się zrobienia tekstury?
--- Koniec cytatu ---
To mogę Ci wykonać.
--- Cytuj ---Odnośnie szopy, to mam taki model zrobiony gdzie by można prezentować moje prace, ale trzebaby to umieścić na jakiejś małej scenerii - i tutaj też liczyłbym na jakąś pomoc gdyż na sceneriach to ja się nie znam:-)
--- Koniec cytatu ---
Wieczorem, a w najgorszym wypadku jutro, zaprezentuję jakąś kameralną scenerię :)
@youBy zapytanie mam :) Dasz radę wprowadzić animację obrotnicy? Jakiego efektu oczekuję? - takiego jak na filmach Q, które są na yT. Wiesz czipsy czekają...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej