Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Mój Tabor - Reaktywacja
REWIZOR:
Miłosz, wszędzie chcesz pomagać. Mam pytanie, jak z zadaniem ?
pol102:
Z zadaniem jest jeden zasadniczy kłopot. Brak sprawnego, działającego wszędzie exe. To, które otrzymałem niedawno od yB, jak sam to ujął trzeba dopracować. Nastawiam się na nie szczególnie gdyż usunięto w nim dużo bugów, a będą również niespodzianki(pozytywne). Tomek nie po imieniu, bo się wyda :P
Mam około 90 scenerii, w niektórych zmodyfikowane tylko składy, godziny i przebiegi, tak by nowy użytkownik paczki nie pisał "a jak mam zmienić lokomotywę" etc.
Póki co pracuję nad ogarnięciem braków po szkole ale zważywszy, że jeżdżę 79320 i wracam 79323, 79325 lub nawet 79331 czasu zostaje niewiele tym bardziej, że w weekendy pracuję. Ale na chwilę obecną działa 8/10 taboru, i 75% scenerii.
90 scn ?!!! Nie oczekuj na exe tylko wrzuć jakieś stabilne. REWIZOR
CTL:
--- Cytat: youBy w 09 Października 2008, 15:39:05 ---To ja z innej beczki. Ja bym spróbował użyć grup wygładzania na pudle tamary, bo kanciate przejścia nieładnie wyglądają. Oprócz tego, czoło tamary jest chyba wypukłe na zewnątrz nieco :)
--- Koniec cytatu ---
OK coś z wygładzaniem sproboje zrobić, tylko trzeba sobie przypomniec jak to było:-), co do pudła to z rysunkami jakie mam to mi się pokrywa:-)
Czy ktoś ma jakieś fotki tamar do podesłania na tekstury?
Patrykos:
Ja mam lotosowską 302. Jutro wyślę ludmiłę/y i tamarę na maila ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej