Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[Propozycja]Wspólna twórczość - wspólna sceneria.

<< < (2/11) > >>

Ra:
Nie wiem, jaki %, bo mój program to eksperyment polegający na sprawdzeniu, co z tego wyjdzie. Na razie dodaję rzeczy, które są mi potrzebne do naciągnięcia scenerii na mapę. Nie ma na razie żadnej opcji dodawania nowych torów ani wstawiania i edycji pozostałych obiektów (semafory, budynki). Nie ma też jeszcze edycji terenu - można tylko podnieść tory na poziom SRTM.

Może trasę Wejherowo-Hel?

bohunIC:
To może ktoś skończy i napisze misje do Lini61? Sceneria jest zrobiona od podg. Jawornica do Częstochowy Stradom. Potrzeba zrobić stację Lubliniec. Jest już zrobiony węzeł Herby Nowe/Herby Stare. Jak pisałem w moim wątku fps już się polepszył, usunełem błędy. Ja niemam już zdrowia/czasu na zabawy w maxie. Troche wysiłku i będzieci emieć realną trase ;)

Sm 42 driver:

--- Cytat: bohunIC w 12 Września 2008, 20:04:29 ---To może ktoś skończy i napisze misje do Lini61? Sceneria jest zrobiona od podg. Jawornica do Częstochowy Stradom. Potrzeba zrobić stację Lubliniec. Jest już zrobiony węzeł Herby Nowe/Herby Stare. Jak pisałem w moim wątku fps już się polepszył, usunełem błędy. Ja niemam już zdrowia/czasu na zabawy w maxie. Troche wysiłku i będzieci emieć realną trase ;)

--- Koniec cytatu ---
To jest to! ;) Mógłbym się tego podjąć, ale:

--- Cytat: Sm 42 driver w 11 Września 2008, 21:02:42 ---Potrzeba by było osób, które:
a) znają dobrze scenerię, którą proponują (patrz niżej),
b) mogą wykonać, udostępnić materiały na temat tejże linii (zdjęcia, plany),
c) umieją robić tekstury ze zdjęć,
d) umieją modelować.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli takowe się znajdą (i rozwiążę mój pewien problem) to mogę się tym zająć.
Pozdrawiam

RooteK:
A więc oferuję pomoc w modelowaniu i robieniu tekstur (jeżeli tyko dostanę materiały)
Już widziałeś co potrafię :)

bohunIC:
Panowie, sceneria jest wykończona w ramach jak pisałem wyżej. Zrobić tzreba Lubliniec. Nie myślcie że ktoś wam poda na tacy materiały ;) Trzeba sobie samemu ruszyć tyłek i załatwić! Ja musiałem SAM se jezdzić pytać prosić itd. Proponuje kolege Krzaq jest z okolic HN albo uśmiech do Defilera z HS. Trzeba samemu się zabrać za to bo jak będziecie czekać na cud to tylko w Irlandii. Takie są realia.

Z mojej strony moge udostępnić plik MAX, plus tekstury jakie zgromadziłem, zdjęcia i plany stacji. Tylko osobą które faktycznie chcą i maja checi na wykończenie. Jeśli macie posadzić dwa drzewa i jeżdzić po tym co jest to SORRY ale szkoda zawracania głowy sobie. Ja kończe misje pisać do nowego Quarka i potem FAJRANT. Scenria Linia61 zostanie historią albo i nie;) Tym bardziej że macie już 95% zrobione. To że GlowaWojtas umie to i owo to wiem ;) Licze na wasze zaangażowanie w sprawie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej