Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wagony w nocy

<< < (2/8) > >>

RooteK:
Świetny pomysł :) Tylko czy takie oświetlenie pasuje do każdej tekstury? Na jakiej zasadzie to funkcjonuje? Można by takie coś w lokach zrobić ;) odpowiednio dla head i rear driver :)

Ajusto:
MI także się pomysł podoba. Tylko jedna rzecz. Tekstury są dzienne, tzn okna są z teksturami, które były robione w dzień. Może by tak pożółcić ten fragment tekstury gdzie jest okno, żeby sprawiało wrażenie, że w wagonie świeci się światło takie jak w nocy.
Pozdrawiam;D

AtapiCl:
No pięknie... To żeś ciekawostkę Q w jego exe 'rozbroił' ;d Ciekawe co wymyśli w zamian ;d

Krzysiek626:
Pomysł stary ja świat,  ale bardzo trafiony tym bardziej że właśnie ukazała się nocna sceneria. Będzie ich więcej i takie wagony będą potrzebne.
Nie widzę powodu by w katalogach dynamic  nie można umieścić wagonów wersji nocnej i dziennej.
Sprawę załatwić wpisami taboru do scn i po krzyku. Na ten moment nie ma innej metody.
@Ajusto, nie rozumiem tego zdania, nie znamy sosobu w jakim wykonano nocne tekstury.

--- Cytuj ---Tekstury są dzienne, tzn okna są z teksturami, które były robione w dzień.
--- Koniec cytatu ---

REWIZOR:

--- Cytat: Kacu w 10 Września 2008, 18:06:49 ---ps.
Jeśli się podoba, to paczkę zrobię, a wątek możnaby było przenieść do "tekstury", "propozycje" albo "na warsztacie".
Po prostu nie chciałem szaśmiecać tych działów, wrazie jakby pomysł się nie spodobał:)
--- Koniec cytatu ---

Nie piszcie takimi pierdółkami małymi, głupia moda zapanowała. Nie zamierzam biegać z lupą. Wracając do wątku, pomysł bardzo dobry, należy popracować nad teksturą ale to juz chyba szczegóły do poprawy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej