Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SA108
Gagarek:
Ehehehe, mój szynozłom :D Pytanie: Czy tekstura wykonana na bazie osobowego z Hajnówki? Jak coś to mogę zrobić jeszcze 007. A co do modelu: chyba zbyt półokrągłe całe czoło, mniej więcej spod tablicy kierunkowej. Ono jest pod kątem i potem schodzi prawie bez żadnego zaokrąglenia na wysokości dolnego końca tego czerwonego fragmentu. Mam zdjęcie, słabo wykonane, ale jest :) Mogę podesłać, jak coś.
Pozdrawiam
ST44-003:
Czy do tego modelu była przewidziana kabina? Jeśli tak, to musiałem nie mieć wcześniej tego modelu, gdyż tej kabiny nie posiadam :)
Gagarek:
--- Cytat: ST44-003 ---Czy do tego modelu była przewidziana kabina?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Bombardier w 01 Września 2008, 22:28:11 ---...
Brak kabiny.
Screeny:...
--- Koniec cytatu ---
I wszystko jasne :P
Bombardier:
Jechałem w pewno miejsce to zajrzałem i sfociłem bo miałem po drodze, ale nie tam gdzie mówisz. 007 też mam, o ile czas pozwoli postaram się w odległym czasie dorobić i tę teksturę, ale nie oddzielnie tylko może rzucę w jakimś update'acie który nie wiadomo czy i kiedy się pojawi ;> Chyba że sam chcesz zrobić to rób nikt ci nie broni.
TeKatka:
Czy u Was chodzi ten SA108? Bo u mnie coś nie... W ogóle nie widzi mi w start.exe. Wpisywałem kilka razy i nic... w dynamic.dat wszystko jest OK, bo wiem jak się wpisuje, a poza tym kilka razy próbowałem wpisać. Nie ma żadnej spacji na końcu, jest 1 ostatnia linijka wolna, między wpisami są przerwy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej